Zadnje dane 2017. odbrojavat ćemo uz dosadno jugo i kišu

PrimostenPlus
od PrimostenPlus 27 prosinca, 2017 09:30

Zadnje dane 2017. odbrojavat ćemo uz dosadno jugo i kišu

Danas će veći dio dana prevladavati umjereno do pretežno oblačno vrijeme uz povremenu kišu koja će ipak biti učestalija u večernjim satima. Jugo će tijekom dana jačati sa umjerenog na umjereno jako, a u večernjim satima na moru će biti i vrlo jako, javlja Šibenik meteo.

oblačno vrijeme u primoštenu

Kasno navečer jugo će postupno slabiti i okretati na oštro i jugozapadnjak. Temperature zraka će biti u porastu, osobito noćne pa će se kretati od 10 do 14°C.

U četvrtak se očekuje pretežno oblačno vrijeme uz kišu, a kasno navečer sa padom temperature zraka i spuštanjem snježne granice na 900mnv u višim dijelovima zaleđa prolazno će biti susnježice i snijega nošenog burom.

Tijekom dana će puhati slab do umjeren vjetar jugozapadnih i zapadnih smjerova koji će navečer okrenuti na sjeverozapadnjak i umjerenu buru sa kojom će i temperature zraka sa dnevnih 10 do 12 stupnjeva u večernjim satima biti u padu i kretati se od 4 do 6°C.

U noći na petak nastupiti će stabilizacija vremena uz prestanak oborina i raskidanje naoblake pa će veći dio dana proteći uz pretežno sunčano vrijeme, slabu do umjerenu buru i temperature zraka od 1 do 10°C.

Izvor:Šibenik.in

PrimostenPlus
od PrimostenPlus 27 prosinca, 2017 09:30