ZASLUŽENA FEŠTA ZA KRAJ USPJEŠNE SEZONE MNK PRIMOŠTENA

PrimoštenPlus
od PrimoštenPlus 3 lipnja, 2019 22:37

ZASLUŽENA FEŠTA ZA KRAJ USPJEŠNE SEZONE MNK PRIMOŠTENA

Prošlog petka organizirano je prvo zajedničko druženje svih članova i igrača MNK Primoštena te njihovih roditelja na kojem se okupilo više od 150 ljudi. Uz 80 djece koliko ih trenutno trenira u klubu. Na druženju su bili i seniori kao i poprilično veliki broj roditelja, što je za svaku pohvalu, a uz njih tu su bili još i braća, rođaci, prijatelji iz škole, naši bivši igrači…

Kroz cijelo popodne na igralištu su organizirane razne igre, štafete, vođenje lopte i dr. kroz koje su svoje sposobnosti, brzinu i spretnost pokazala djeca i njihovi roditelji.

Sve se to odvijalo pod kontrolom trenera (koji su u ovom slučaju bili suci).

Nakon što su pokazali svoje umijeće, brzinu i spretnost kroz mnogobrojne igre roditelji su dobili priliku odmjeriti snage sa svojom djecom (a našim igračima). Stvarno je bilo zanimljivo gledati kako se obe strane snalaze na terenu, a u konačnici su uspješniji bili roditelji.

Nakon što su se ohrabrili pobjedom protiv mlađih uzrasnih kategorija roditelji su odlučili izazvati seniorski dio ekipe na dvoboj. U dosta čvrstoj, borbenoj i napetoj utakmici u konačnici su ipak slavili seniori. Nakon velike borbe seniori su pobijedili rezultatom 5:4.

Za kraj nogometnog programa svoju su utakmicu odigrali stariji pioniri (budući seniori)  protiv sadašnjih seniora. Iako su se trudili, borili i odigrali dobru utakmicu ipak nisu mogli doći do pobjede protiv starijih i iskusnijih klubskih kolega.

Nakon što smo završili s nogometnim dijelom dana, na red su došle i druge igre.

Za kraj večeri opet nešto za djecu, koji su ipak najbitniji u svemu ovome.

Imali su nekoliko igara spretnosti i preciznosti, kao što je bilo vođenje lopte između čunjeva i gađanje „golića“ sa nekih 15ak metara, hokej (gađanje „golića“ hokejaškom palicom nakon vođenja loptice hokejaškom palicom).

Najbolji pojedinci u tim igrama dobili su zaslužene nagrade (lopte i dresove)

Naravno, s obzirom da smo tu proveli cijelo popodne osigurali smo hranu i piće za sve koje smo pozvali na ovo druženje.

Nadamo se da je ovo tek jedno u nizu ovakvih druženja, a u svemu svakako moramo pohvaliti roditelje koji su se odazvali u velikom broju, koji su bili jako aktivni i željni pokazati što znaju u svim igrama koje smo organizirali, tako da ćemo ih na idućem okupljanju još više aktivirati.  🙂

Foto galerija : Kristina Huljev

PrimoštenPlus
od PrimoštenPlus 3 lipnja, 2019 22:37