Velika humanitarna akcija !!!

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 29 travnja, 2015 09:00

Velika humanitarna akcija !!!

Veliki humanitarni koncert na plaži Mala Raduča.  Otvorite srce i odazovite se na akciju za Rebeku R. iz Primoštena !

Dana  08.05.2015 u 16:00 sati u Primoštenu se organizira malonogometni turnir  i humanitarni koncert pod nazivom „ŽIVOT NEMA CIJENU“,  a za potrebe  odlaska na operaciju u SAD – Pittsburgh, naše sumještanke Rebeke R.

Rebeka je već imala jednu operaciju prije dvije godine kad joj je u Hrvatskoj otklonjen dio tumora, ali novi nalazi pokazuju da se tumor vratio i prema preporukama liječnika, roditeljima je za Rebeku preporučena nova operacija u klinici Falk Medical Building, Pittsburgh.

Navedena bolnica je jedina ponudila operaciju koja garantira 100 postotni učinak.

S obzirom da odlazak na lječenje u Ameriku iziskuje velike troškove, Rebeka je zajedno s nama odlučila zatražiti pomoć medija i svih ljudi dobrog srca.

Želimo vas što više  približiti Rebeki i njenoj borbi i možemo reći kako je ona jedna jako vesela cura , aktivna i omiljena u društvu. Sada u svojim najosjetljivijim godinama kada se formira kao osoba ima jedan sasvim drugačiji cilj nego njeni vršnjaci. Dok će njima život ići u smjeru školovanja, zabave i prvih ljubavi njen ide u smjeru borbe protiv bolesti. Naša velika želja jest omogućiti Rebeki poštenu borbu. Dajemo sve od sebe i iskreno očekujemo da ćete nam se pridružiti u našem cilju.

Svoje donacije možete  uplatiti  na poseban žiro račun otvoren  pri malonogometnom klubu Primošten ili gotovinom na dan 08.05.2015.

Molimo vas da se pridružite u što većem broju i u okviru svojih mogućnosti pomognete ovu akciju „ŽIVOT NEMA CIJENU“ svojom donacijom.

Unaprijed jedno veliko i od srca HVALA!

Donaciju možete uplatiti na :

MALONOGOMETNI KLUB PRIMOŠTEN – Drugi račun za potrebe klijenta , PRIMOŠTEN

Račun kod PBZ Primošten, IBAN: HR77 2340 0091 5107 1923 2

Poziv na broj: 02 – 29121998 (datum rođenja Rebeke Radić)

Rebeka Radic

Sve ostalo vezano za humanitarni koncert možete pratiti i na Facebook profilu:

https://www.facebook.com/zivot-nema-cijenu

zivot nema cijenu

 

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 29 travnja, 2015 09:00