Županija objavila natječaj za financiranje programa kulture, civilnog društva i sporta

PrimostenPlus
od PrimostenPlus 12 siječnja, 2018 20:40

Županija objavila natječaj za financiranje programa kulture, civilnog društva i sporta

Šibensko-kninska županija objavila je Javni poziv za financiranje programa i projekata udruga i ustanova u kulturi i javnih potreba civilnog društva Šibensko-kninske županije za 2018. godinu.

U Proračunu Šibensko-kninske županije za 2018. godinu za financiranje programa i projekata u područjima kulture osigurana su sredstva u iznosu od 1.085 milijuna kuna, a u području udruga civilnog društva osigurana su sredstva u iznosu od 450.000 kuna, što je u visini sredstava iz prethodne godine – piše Šibenik.in

Na ovaj javni poziv mogu se javiti udruge i ustanove odnosno pravne osobe koje su registrirane i djeluju na području Šibensko-kninske županije, a čiji su ciljevi, djelatnosti i aktivnosti usmjereni ka zadovoljavanju javnih potreba građana u područjima kulture i udruga civilnog društva te su od interesa za županiju.

Objavljen je i Javni poziv za financiranje godišnjeg programa udruga u sportu Šibensko-kninske županije za 2018. godinu preko Zajednice sportova Šibensko-kninske županije.

Za financijsku potporu programima strukovnih saveza i sportskih klubova namijenjenih zadovoljavanju javnih potreba u području sporta definiranih prioritetima utvrđenima od strane Izvršnog odbora Zajednice sportova Šibensko-kninske županije u proračunu Šibensko-kninske županije za 2018. godinu osigurana su sredstva u iznosu od 1.775.000 kuna, što je također u visini sredstava iz prethodne godine.

Na ovaj javni poziv mogu se javiti svi strukovni savezi i sportski klubovi sa sjedištem na području Šibensko-kninske županije za program sportskih manifestacija i programe škole sporta čiji su ciljevi i djelatnost usmjereni ka zadovoljenju javnih potreba u području sporta, a kojima temeljna svrha nije stjecanje dobiti i čije aktivnosti Zajednica sportova Šibensko-kninske županije ne ocijeni kao gospodarsku djelatnost u sportu.

Obrasci za podnošenje prijava, upute za prijavitelje te uvjeti natječaja mogu se preuzeti na internetskim stranicama Šibensko-kninske županije.

Rok za podnošenje prijava otvoren je do 9.veljače 2018. godine.

PrimostenPlus
od PrimostenPlus 12 siječnja, 2018 20:40