4 primoštenske vile na prodaju…..navalite

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 22 travnja, 2015 22:55

4 primoštenske vile na prodaju…..navalite

Evo što se nudi u županiji i kod nas!

Tisno, dvije vile – 4,7 milijuna eura

Potpuno uređene i namještene vile imaju vlastiti rekreaciiski centar , saunu, teretanu i grijani bazen. Vile okružuje uređeni vrt bogat hortikulturom, a nalaze se u blizini ACI marine i na 50 metara od mora. Imaju prostranu okućnicu koja nudi privatnost i mir, natkriveni parking za desetak automobila, pogled na more. Jedna vila ima 250, a druga 463 kvadrata.

Primošten, vila na pet katova – 3,8 milijuna eura

Peterokatnica se nalazi na mirnoj lokaciji petnaestak metara od mora i od centra Primoštena udaljena je dvije minute vožnje. Ima 600 kvadrata stambene površine i 400 kvadrata terase i balkona. Ograđena je visokim zidom od bijelog kamena, ima video nadzor, automatsko navodnjavanje, rasvjetu i parking za sedam automobila. U sklopu imanja je i dodatna zgrada na dva kata.

Rogoznica, vila s bazenom – 2,95 milijuna eura

Vila se nalazi u prvom redu uz more i iz nje puca pogled na more i otoke. Sagrađena je po najvećim standardima i top kvalitetnim bračkim kamenom na površini od 520 kvadrata u što je uključen podrum, prizemlje, prvi kat i potkrovlje. Ispred vile je bazen površine 32 metra četvorna, kuća ima osiguran parking za jahtu i tri automobila.

Betina, vila – 2,9 milijuna eura

Vila katnica nalazi se na prostranoj parceli veličine oko tisuću kvadrata, na stambenoj površini od 463 kvadrata. Potpuno je uređena i namještena, ima vlastiti rekreacijski centar sa saunom, teretanom, jacuzzijem i grijanim bazenom, a sastoji se od suterena, prizemlja i potkrovlja. U njoj su dva dvoiposobna stana, bazen, jacuzzi, sauna, velika terasu, igralište za djecu i vrt. Vilu okružuje uređeni vrt bogat hortikulturom, a u blizini je ACI marina. Imanje je na 50 metara od mora.

Primošten – luksuzna vila – 2,9 milijuna eura

Luksuzna vila u Primoštenu ima  četiri zvjezdice i veličine je 650 kvadrata. Nalazi se na brdašcu iznad Primoštena s odvojenih šest stanova s posebnim ulazima. S balkona puca pogled na Primošten. Sav namještaj prodaje se zajedno s vilom koja ima solarno grijanje i centralno grijanje na lož ulje, provedeno kroz cijelu kuću. U potkrovlju je velika i opremljena teretana sa spravama, a na okućnici od 2.400 kvadrata je i bazen veličine 125 kvadrata.

Primošten – vila s bazenom – 1,45 milijuna eura

Luksuzno uređena vila nalazi se na brdašcu iznad Primoštena i udaljena je oko 200 metara od plaže. Sastoji se od jednog većeg objekta sa četiri stana i jedne male kućice uz bazen koja služi kao ljetna kuhinja i dnevni boravak. Uz manji objekt površine stotinjak kvadrata je bazen ispod kojeg je garaža. Objekti su na parceli od 1.200 kvadrata.

Vodice – kuća od 350 kvadrata – 1,45 milijuna eura

Riječ je o luksuznoj katnici u Vodicama koja ima u prizemlju kuhinju, kupaonu, veliki dnevni boravak s terasom, a na gornjem katu spavaće sobe, kupaonu i terasu s koje puca pogled na Vodice. Kuća je potpuno opremljena od vlastite male konobe, roštilja ,bazena, biljarskog stola, ima teretanu i košarkaško igralište. Oko kuće je uređena okućnica na površini od 1.000 kvadrata s fontanom,hortikulturalnim biljem ibazenom s ležaljkama.

Rogoznica – vila – 1,3 milijuna eura

Novoizgrađena ekskluzivna vila nalazi se na mirnoj lokaciji na poluotoku Kopar u Rogoznici i ima idealan položaj za odmor i rekreaciju s fascinirajućim pogledom na Marinu Frapa. U sklopu imanja je privatni bazen, sauna, vinski podrum, unutrašnji kamin, hi-tech oprema i pogled na marinu. Sastoji se od prizemlja, prvog i drugog kata stambene površine 472kvadrata u kojima je pet spavaćih soba, četiri kupaonice, toalet, velika kuhinja s blagovaonicom, vinski podrum, sauna, dnevni dio iz kojeg je direktan izlaz na okućnicu, bazen s vanjskim tušem i prikladna je za luksuzan smještaj deset ljudi. Cjelokupni prostor je prozračan, komforan, osvijetljen i moderno uređen.

Primošten – vila uz more – 1,3 milijuna eura

Kuća se nalazi u prvom redu do mora, na rtu poluotoka u primoštenskom Docu, neposredno uz privatnu plažu i u izuzetno mirnom okruženju. Vila je u potpunosti uređena i useljiva, ima 238 kvadrata korisne površine, a oko nje je okućnica na parceli od 470 kvadrata. Vila ima suteren u kojem je i podrum od 25 kvadrata, ima dvosobnu sobu i dva jednosobna apartmana, visoko prizemlje na kojem je smješten komforni trosobni stan s velikim terasama koje pružaju pogled na otvoreno more. Kuća je opremljena centralnim grijanjem i klimatizacijom i prodaje se potpuno namještena i uređena. Telefonski, TV i Internet priključak su unutra.

Imanje na ulazu u NP Krka – 1,2 milijuna eura

Prostrano imanje nalazi se na ulazu u Nacionalni park Krka unutar koje je smještena vila, obnovljena stara kuća na 450 kvadrata stambenog prostora. Kuća je obnovljena uz nadzor konzervatora, tako da je zadržan tradicionalnom duh. U unutrašnjosti je zadržana originalna kamena arhitektura, dizajn, izgled, a oprema i funkcionalnost pruža svu pogodnost modernog načina života. Posjed ima čak 15.000 kvadrata, od čega skoro 10.000 kvadrata obrađenog vinograda. Ostatak zauzimaju teniski teren, bazen površine 50 kvadrata, dodatna kućica od 30 kvadrata, kamin, te kultivirani vrtovi. Vila je potpuno namještena, opremljena materijalima visokog standarda, a o cijeni od 1,2 milijuna eura se dade pregovarati.

 

ŠibenikIn

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 22 travnja, 2015 22:55