Algiers, Porto Morto i Tyger Lamb dolaze u Primošten na 5. SuperUho!

PrimostenPlus L.S.
od PrimostenPlus L.S. 23 svibnja, 2018 17:24

Algiers, Porto Morto i Tyger Lamb dolaze u Primošten na 5. SuperUho!

Najavljujemo tri nova imena koja će nastupiti na 5. SuperUho Festivalu, čime smo gotovo zaključili ovogodišnji line-up – javljaju organizatori!

Američko-englesku četvorku Algiers domaća publika je već imama prilike ove godine upoznati na koncertima u Rijeci i Zagrebu gdje je publika imala samo riječi hvale. Njihov je spoj gospel vokala i gitarističke glazbe u rasponu od post-punka Gang Of Foura ili A Certain Ratio do elektropunk i industrial prizvuka kultnih Suicidea, zaintrigirao glazbenu kritiku koja je u pravilu ostala zatečena originalnošću i visokom razinom kvalitete koju su već na svom prvom albumu Algiers isporučili.
Porto Morto je bend iz Zagreba koji je aktivan od 2011. godine, te se oformio unutar JeboTon kolektiva. Specifičnim glazbeno-vizualnim izrazom odbijaju žanrovske podjele, a publika ih dočekuje kao pozitivno osvježenje na sceni.

Zagrebački Tyger Lamb stvaraju pod utjecajem bluesa, surfa, soula, duba, rockabillyja i drugih stilova spašenih od zuba vremena koji u njihovoj glazbi mutiraju u jedno biće, a u svibnju 2018. na svijet donose kroniku svog rođenja, album Born into This, u izdanju Dirty Old Labela.

Festivalske ulaznice su u prodaji po cijeni od 250 kuna, a kamperske se mogu kupiti već za 120 kuna. Dakle, komplet koji omogućava posjetu svim zbivanjima u sklopu festivala te petodnevno kampiranje na prekrasnoj lokaciji u ovom prvom promotivnom paketu koštat će samo 370 kuna, a navedene cijene vrijedit će do 18.6.

Ulaznice se mogu kupiti na sljedećim pretprodajnim mjestima:

Dirty Old Shop (Tratinska 18), Zagreb
Rockmark (Berislavićeva 13), Zagreb
Turistička agencija Laguna (Tepli bok 25), Primošten
Azimut (Obala palih omladinaca 2), Šibenik
CD Shop Butiga (Jurja Šižgorića 2), Šibenik
Caffe bar Basket (Domovinskog rata 42), Split
Dallas Music Shop (Splitska 2), Rijeka

 

 

PrimostenPlus L.S.
od PrimostenPlus L.S. 23 svibnja, 2018 17:24