BK Primošten na 6. izdanju Krk ‘n’ Rolla

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 25 listopada, 2022 20:03

BK Primošten na 6. izdanju Krk ‘n’ Rolla

Prošlog vikenda je šesteročlano izaslanstvo BK Primoštena posjetilo otok Krk na kojem se odvijalo 6. izdanje Krk ‘n’ Rolla; zadnje utrke ovogodišnjeg Husqvarna Adria Bike Seriesa. Start i cilj je bio u Baškoj, a ekipa se podijelila na tri staze i to na The Beach Boys (27 km), The Rolling Stones (47 km) i The Queen (70 km) gdje je svatko ostavio svoj maksimum. Lijepe i izazovne staze su bile popunjene sa preko petsto natjecatelja od kojih je pola došlo preko granice.
U cilju nas je dočekala već poznata dobra atmosfera te smo joj se jednostavno prepustili. Na dodjeli medalja smo imali i našeg člana Antonio Vidović Vidu koji je osvojio drugo mjesto na The Beach Boys stazi u kategoriji Young Masters.
Nakon dodjele nagrada i završetka programa preselili smo se na Velu plažu gdje je vrijeme bilo idealno i za mnogima zadnje kupanje u moru ove godine. Isti dan je u Baškoj održan i Krk ‘n’ Trail na kojem je nastupilo gotovo tisuću natjecatelja pa nije bilo sumnje da će večer uz Cubismo i DJ-a na plaži biti nezaboravna.
Nedjelju su neki iskoristili za dodatno istraživanje Baške te za posjet gradu Krku i napokon za povratak u sjedište, dok je našem Paško Gracin 70 km u subotu bilo malo pa je još odvozio uspon na Zavižan i tek onda krenuo prema Primoštenu.
Sve rezultate možete vidjeti na sljedećem linku: https://www.adriabike.hr/…/10/KRKNROLL2022rezultati.pdf
PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 25 listopada, 2022 20:03