Dječji kutak na SuperUhu

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 21 srpnja, 2016 10:37

Dječji kutak na SuperUhu

U Zapadnoj Europi i SAD-u glazbeni festivali su već odavno postali događaj prema kojem se mjesecima unaprijed planira godišnji odmor na koji cijele obitelji odlaze provoditi vrijeme zajedno. Jako nas veseli da smo ove godine, više nego ikad ranije, dobili desetke upita na mail i društvene mreže do koje dobne granice je djeci besplatan ulazak na festival, što je odličan pokazatelj da i kod nas obitelji sve više zajedno odlaze na višednevne festivale.

primošten-lučica

Da bismo posjetiteljima koji su na festival odlučili povesti svoju djecu izašli ususret, u suradnji s našim generalnim pokroviteljem Iskonom postajemo family-friendly festival i ove ćemo godine u Primoštenu organizirati “Dječji kutak na SuperUhu”. “Dječji kutak” je čuvaonica i igraonica za djecu od 6 do 12 godina koja će se nalaziti neposredno uz festival, između dva festivalska backstagea, a sadržavat će vodu, sokove i grickalice, igraće konzole PlayStation 4 i Nintendo Wii te druge popratne sadržaje koje će organizirati učiteljica razredne nastave koja će i paziti na djecu tokom trajanja festivala. Roditelji će također za djecu moći besplatno iznajmiti antifone koji štite od buke i tako s djecom zajedno uživati u festivalu.

Pristup “Dječjem kutku” imat će samo službeno osoblje festivala, a uz učiteljicu, na ulazu “Dječjeg kutka” stajat će redar kojem će se roditelj javiti kada odluči doći po svoje dijete. Sva djeca koju roditelji odluče povjeriti na čuvanje imat će naljepnicu s imenom i prezimenom, te imenom i brojem mobitela roditelja. Kako se “Dječji kutak” nalazi između dva festivalska backstagea djeca će imati jedinstvenu priliku susresti glazbenike koji nastupaju na SuperUhu.

 

Iako se djeca mogu prijaviti i povjeriti na čuvanje na samoj lokaciji u Primoštenu, “Dječji kutak” je ograničenog kapaciteta stoga će prednost imati prijave poslane na [email protected] do 29.7. U subject maila napišite “Rezervacija Dječjeg kutka na SuperUhu”, a u tekstu maila ime ili imena djece koju prijavljujete, njihov datum rođenja, te vaše ime, prezime i broj mobitela.

Ulaz na festival i u kamp je besplatan za djecu do 12 godina, “Dječji kutak” namijenjen je djeci od 6 do 12 godina, a otvoren je sva tri festivalska dana, od 1.8. do 3.8., od 19:00 sati pa do završetka glavnog festivalskog programa oko 1:00, a svoj djeci koja provedu vrijeme u “Dječjem kutku” Iskon je osigurao vrijednu uspomenu.

 

Prodajna mjesta ulaznica za 3. SuperUho Festival u Primoštenu su:

 

Turistička agencija Laguna (Tepli bok 25) u Primoštenu

Azimut (Obala palih omladinaca 2) i CD shop Butiga (Jurja Šižgorića 2, ex Dallas Music Shop) u Šibeniku

Caffe Bar “BASKET”, Domovinskog rata 42 u Splitu

Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a) u Rijeci

Rockmark (Berislavićeva 13) i Dirty Old Shop (Tratinska 18) u Zagrebu

te web shopovi Rockmarka i Dirty Old Shopa

Foto:Luigi Shkreli©

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 21 srpnja, 2016 10:37