EverGreen ljetna škola

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 4 rujna, 2023 09:01

EverGreen ljetna škola

Veleučilište u Šibeniku s ponosom najavljuje nadolazeću EverGreen ljetnu školu, koja je posvećena unaprjeđenju kompetencija u analizi podataka s naglaskom na primjene u zaštiti okoliša. Ljetna škola će se održati od 05. do 07. rujna 2023. godine u prostorima Veleučilišta u Šibeniku i Centra za nove tehnologije i poduzetništvo Trokut.

 

Ovo događanje je integralni dio Erasmus KA2 projekta “Including Everyone In Green Data Analysis”. Veleučilište u Šibeniku je partner ovog projekta, surađujući s partnerskim sveučilištima: Žilinská univerzita v Žiline iz Slovačke, Univerza v Mariboru iz Slovenije, Univerzita Pardubice iz Češke i šibenskim Centrom za nove tehnologije i poduzetništvo Trokut.

 

Digitalna i zelena budućnost leži u rukama obrazovanja, a EverGreen ljetna škola je savršena prilika za usvajanje novih znanja. Uz domaće stručnjake, događaj će okupiti i predavače iz različitih dijelova Europe. Sudionici projekta su posebno ponosni na suradnju s globalno prepoznatim tvrtkama Oracle i Knauf Insulation, koji će kao pridruženi partneri obogatiti program svojim stručnim znanjem i iskustvima.

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 4 rujna, 2023 09:01