Evo kad nam stiže pravo ljeto

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 30 lipnja, 2014 09:56

Evo kad nam stiže pravo ljeto

Prvi radni dan donijet će pljuskove s grmljavinom i osjetan pad temperature kako u unutrašnjosti, tako i na Jadranu. No, nakon toga ponovno nam stiže pravo ljeto.

Naoblačenje s kišom, pljuskovima i grmljavinom očekuje se u noći i prijepodne na sjevernom Jadranu i zapadnoj unutrašnjosti, a sredinom dana i poslijepodne u Slavoniji i Dalmaciji. Ponegdje je moguće i jače izraženo grmljavinsko nevrijeme. Potkraj dana sa zapada razvedravanje. Vjetar povremeno umjeren sjeverni i sjeveroistočni, a na sjevernom i dijelu srednjeg Jadrana će zapuhati bura.Najniža jutarnja temperatura zraka od 14 do 19, na Jadranu između 20 i 24, a najviša dnevna od 18 do 23, u Slavoniji i Dalmaciji između 24 i 28 Celzijevaca, izvijestio je DHMZ.

Upozorenje Meteoalarma

Oglasio se i Meteoalarm koji je izdao upozorenje za cijelu Hrvatsku. Tijekom dana i u unutrašnjosti i na Jadranu očekuju se izraženiji pljuskovi s grmljavinom.

Temperature će u cijeloj zemlji pasti za 10 Celzijevaca.

No, već od utorka nam slijedi ugodno i toplo vrijeme, i puno sunca, a temperature će do kraja tjedna rasti. Konačno nas čeka pravo ljeto.

Izvor: Danas.net.hr

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 30 lipnja, 2014 09:56