FORA PLUS – Novi način izgradnje bicepsa – 100% uspješno

PrimostenPlus L.S.
od PrimostenPlus L.S. 10 travnja, 2017 20:21

FORA PLUS – Novi način izgradnje bicepsa – 100% uspješno

Čemu odlasci u skupe i zagušljive teretane ?! Svoje tijelo možete izgraditi i na otvorenome, na svježem zraku. Ne samo da su vježbe na otvorenom bolje za tvoje psihičko zdravlje, nego također pružaju izvrsne fizičke dobrobiti koje ti pomažu da se osjećaš boljim sportašem. Treniranje na neravnim terenima kao što je cesta, pijesak ili trava zahtijeva veću kontrolu tijela, ravnotežu i aktivacija zglobova i mišića je veća nego na ravnim, unutrašnjim površinama.

Stoga izađite vani i učinite nešto za svoje tijelo. Dolje vam pokazujemo jedan od primjera za vježbanje bicepsa. Snop češnjaka u ovom slučaju igra ulogu balansa, a nepotrebno je reći kakva pozitivna ostala svojstva ima ova prekrasna biljka ! Više češnjaka papati – jači mišiči !

Češnjak ili bijeli luk (lat. Allium sativum) začinska je biljka iz porodice Alliaceae. Srodna je lukuporiluku i vlascu. Smatra se da potječe iz srednje Azije, a od pamtivijeka se upotrebljava u kulinarstvu i medicini.

Bio je poznat već EgipćanimaGrcima i Rimljanima. Dosta je rasprostranjen, iako se troši u manjim količinama. Rabi se kao začin, i to bilo sirov, bilo kod kuhanja različitih jela. Ima tipičan miris koji mu daje eterično ulje. Češnjak sadrži fitoncide, koji djeluju baktericidno pa se troši kao narodni lijek.(Wikipedia)

Biceps-češnjak1

PrimostenPlus L.S.
od PrimostenPlus L.S. 10 travnja, 2017 20:21