FOTO / VIDEO – 8.ADRIA MINI CUP-ŠIBENIK

PrimoštenPlus
od PrimoštenPlus 13 siječnja, 2020 18:20

FOTO / VIDEO – 8.ADRIA MINI CUP-ŠIBENIK

8.ADRIA MINI CUP-ŠIBENIK
12.01.2020
SPORTSKA DVORANA BALDEKIN
Igralo se na 3.terena a nastupilo je 56.ekipa (600.djece) i odigrano 144.utakmice.
Na turniru dječaci Škole rukometa “Dalmatino” Primošten uvjerljivo su osvojili 1.mjesto u konkurenciji 15.ekipa u svojoj kategoriji.
U grupi smo nanizali 5.pobjeda te u 1/4 finalu svladali dječake RK Arba sa uvjerljivih 16:7,,u polufinalu nas je čekao jedan od favorita turnira Rk Gospić ali su naši momci odigrali maestralno te slavili sa 11:9,a u toj utakmici briljirao je naš golman Jeronim Huljev dok su u napadu odlični bili Filip Pavasović, Filip Matošin, Marko Gracin, Marko Lušić te Mario Kujundžić. U finalu nas je čekao Rk Vodice a njih smo dobili dosta lako i vodili konstantno od 1.napada,na kraju 14:9 za nase minirukometase.
U najboljoj petorci turnira nasli su se Mario Kujundžić Jeronim Huljev te Marko Lušić iako su i ostali isto tako mogli biti.
Ovo je do sad najveći uspjeh naše škole rukometa koja djeluje tek godinu i pol te okuplja oko 60 dječaka i djevojčica od 6 do 14 godina.i
U sastavu ŠR Dalmatina nastupili su: J. Huljev, M. Lušić, F. Pavasović, F. Matošin, J. Markoč, D. Baljkas, M. Kujundžić, Š. Šeneta.

Materijal ustupio trener  : Ivica Teskera

Hvala i Čestitke 🙂

PrimoštenPlus
od PrimoštenPlus 13 siječnja, 2020 18:20
Napišite komentar

Nema komentara

Još nema komentara!

Napišite komentar! Na ovom članku još uvijek nema komentara, ali vi možete biti prvi.

Napišite komentar
Pogledajte komentare

Napišite komentar

Email adresa neće biti objavljena
Obavezna polja su označena*