Guštajte u suboti, već u nedjelju stiže promjena vremena

PrimostenPlus
od PrimostenPlus 25 svibnja, 2019 10:03

Guštajte u suboti, već u nedjelju stiže promjena vremena

Promjenljivo vrijeme nastaviti će se i u danima vikenda, a pljuskovi koji će nastupiti u drugom dijelu nedjelje uvod su u jače pogoršanje vremena koje nas očekuje na samom početku novog tjedna

Kako javlja Šibenik meteo, danas će veći dio dana prevladavati pretežno sunčano vrijeme uz visoku prozirnu naoblaku, dok se u zaleđu od sredine dana uz slab do umjeren razvoj dnevne naoblake očekuju lokalni pljuskovi praćeni grmljavinom. Prema večeri porast visoke i srednje naoblake uz suho vrijeme. Uz temperature zraka od 14 do 22°C puhati će slab vjetar jugozapadnih i južnih smjerova.

U nedjelju već od jutra očekuje se postupni porast naoblake, a prema večeri lokalno slaba kiša i pljuskovi. Zapuhati će slabo, od sredine dana umjereno jugo koje će navečer slabiti i okretati na levanat. Temperature zraka u odnosu na prethodne dane će biti neznatno niže i kretati se od 15 do 18°C.

Prema trenutnim prognozama, kiša će na šibenskom području padati u ponedjeljak tijekom cijelog dana, a poboljšanje slijedi sredinom tjedna.

Izvor:Šibenik.in
Foto:Primošten Plus

PrimostenPlus
od PrimostenPlus 25 svibnja, 2019 10:03