Humanitarna akcija VRIJEDNE RUKE

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 11 lipnja, 2014 10:27

Humanitarna akcija VRIJEDNE RUKE

Naš mali projekt radionica VRIJEDNE RUKE kroz ovu godinu bliži se kraju zbog ljetnih praznika ..Prateći nas tijekom godine mogli ste vidjeti naše radionice KREATIVNE ,KUHAJMO ZAJEDNO,GLAZBENE ,FOTO ,GIMNASTIKU TE NAŠE ROĐENDANE ZA SVE SVAKOG 21 U MJESECU…I ostala druženja na koja smo iznimno ponosni jer se sve radilo na bazi volontiranja jer zaposlenih osoba u udruzi nema zbog teških financijskih uvjeta .Nadamo se da će udruga opet jednog dana imati terapije koje su neophodne našoj djeci .
Kako se uskoro bliži 21.6 i naš posljednji rođendan prije pauze odlučili smo ga provesti radno i humanitarno kako bi prikupili barem malo sredstava za režije i osnovne troškove, te imali osigurana sredstva da na jesen možemo ponovo krenuti u nove pobjede..Idemo u PRIMOŠTEN gdje će nam u susret izići mještani te nam pomoći u našoj organizaciji i zajedno sa nama napraviti HUMANITARNU AKCIJU.
Naša volonterka glazbene radionice Teana Kovačević sa svojim učenicima MUSIC TALENTS pripremit će koncert s početkom u 21 h .Brankicina i Markova ekipa iz KUHAJMO ZAJEDNO uz pomoć udruge KRČ (udruga građana ) peći će ribu i kuhati rižot. Vrijedna ekipa roditelja i volontera ispeći će kolačiće .. bit će tu i sokova, pive te će se sve to nuditi po simboličnim cijenama.. Uz sve to imati ćemo i naš humanitarno-izložbeni štand sa radovima sa naših radionica . To je prvi dio programa na Rudini nakon toga oko 23.30 slijedi drugi dio u LEGENDS PUB a za zabavni dio pobrinuti će se DJ LADY GI naša volonterka plesne skupine koja nam je to i dogovorila .
HVALA ŠTO STE UZ NAS .TKO MOŽE NEKA SE DOĐE DRUŽITI I VESELITI S NAMA .

plakat sindrom dawn primoštenplus

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 11 lipnja, 2014 10:27