iBike centar u Maloj Raduči pravo je osvježenje za primoštensku turističku ponudu

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 4 lipnja, 2015 14:46

iBike centar u Maloj Raduči pravo je osvježenje za primoštensku turističku ponudu

Primoštenska turistička ponuda pojačana je ove godine novootvorenim iBike rent a bike centrom na fenomenalnoj lokaciji u Maloj Raduči gdje gosti mogu iznajmiti bicikle, sudjelovati u organiziranim biciklističkim turama po primoštenskom zaleđu, ali i cijeloj Dalmaciji.

iBike centar je ujedno i trgovina, odnosno servis za bicikle pa tamo već neko vrijeme mještanima i turistima otklanjaju i kvarove na biciklima te nude rezervne dijelove. U ponudi imaju i kacige, dječje bicikle i dječje sjedalice, a možete tamo iznajmiti i onaj romantični, dupli bicikl za dvoje.

Što se tiče organiziranih izleta, u ponudi su grupni obilasci seoskih domaćinstava primoštenskog zaleđa za 5 do 15 ljudi, ali se organiziraju i ture u Nacionalnom parku Krka, na brojnim dalmatinskim otocima ili po želji zainteresiranih pojedinaca i grupa. Važno je naglasiti kako grupe na izlete i vožnje predvodi profesionalni vodič s licencom Hrvatskog biciklističkog saveza (HBS).

Aktivni turizam je trenutačno najperspektivnija hrvatska turistička grana, što stalno ističu u Ministarstvu turizma koje stalno pomaže u uređenju biciklističkih staza diljem Jadrana. Na primoštenskom području već je neko vrijeme u organizaciji njihovog potentnog biciklističkog kluba, uređen veliki broj staza po šikari i makiji, gdje se održava njihova poznata utrka, pa na biciklima iBike centra gosti mogu podjednako uživati na strmim stazama za ozbiljnije vozače, kao i u obiteljskom pedalanju uz prekrasne primoštenske plaže.

Osim bogatog izbora gotovo svega što biciklistima na odmoru treba, u iBike centru u Maloj Raduči ovog ljeta nude i najam takozvanih SUP-ova, popularnih ‘Stand up paddle’, a riječ je o daski na kojoj se vesla i koja je i ove godine veliki hit na brojnim svjetskim plažama.

Stoga, obiđite iBike centar u Primoštenu i provedite odmor aktivno.

IBike primosten Rent a bike cube bike primosten bicycle primosten ibike sibenik rent a bike dalmatia bike croatia bike service primosten

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 4 lipnja, 2015 14:46