Javno predavanje o raznim oblicima karcinoma koji pogađaju žensko i muško zdravlje

PrimostenPlus L.S.
od PrimostenPlus L.S. 26 siječnja, 2023 12:20

Javno predavanje o raznim oblicima karcinoma koji pogađaju žensko i muško zdravlje

27. siječnja 2023. godine u 17:30 sati u društvenim prostorijama Općine Primošten održati će se javno predavanje o raznim oblicima karcinoma koji pogađaju žensko i muško zdravlje.

Dr. med. Danči Mihovilčević i dr. med. Ivica Madžar pojasniti će i dati odgovore na sva pitanja koja Vas zanimaju, kako preboljelima, oboljelima tako i njihovim obiteljima i prijateljima, obzirom da je podrška i pomoć jedan od ključnih faktora borbe sa bolesti, a u kojem segmentu podrške svatko od nas može imati bitnu i nezamijenjivu ulogu.

Predavanje će se ticati kako ženskog, tako i muškog zdravlja, stoga su pozvani svi oni koji žele podrobnije saznati kako prevenirati, liječiti, ostati mentalno jak odnosno biti podrška onima kojima borba tek predstoji. Predavanje je organizirano u suradnji sa Ligom protiv raka Šibensko-kninske županije, stoga će biti prilike čuti i osobna iskustva pacijenata, sada aktivnih članova Lige.

Pored nasljedne sklonosti koju ne možemo promijeniti, nastanku zloćudnih tumora pogoduju brojni rizični čimbenici koje možemo mijenjati, i koji ovise o našim izborima i ponašanjima, ali i poznavanju znanstveno dokazanih preporuka u prevenciji.

Svi su pozvani poslušati, pitati što ih zanima ili savjetovati se sa našim gostima.

Stvarajmo zajednicu koja promiče prevenciju i podršku!

PrimostenPlus L.S.
od PrimostenPlus L.S. 26 siječnja, 2023 12:20