JOŠ MALO ! Primošten bike week

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 3 svibnja, 2018 10:51

JOŠ MALO ! Primošten bike week

BIKE WEEKEND 12-13.2018.
6. primoštenska biciklijada
Biciklistički klub Primošten u suradnji s Općinom Primošten, TZ Primošten, TZ Rogoznica, Iljadica Rapo d.o.o. i Specialized Bikes organizira 6. primoštensku biciklijadu.

Start i cilj , kao i zabavni program se održava na plaži Mala Raduča u centru Primoštena.
Program započinje u nedjelju 13.05.2018 od 9:00 h
Start biciklijade je u 12:00 h.

Ove godine ruta biciklijade duga 26 km, kreće se iz Primoštena do Rogoznice, preko zaseoka Supljak-spuštanjem na Zečevo i dolazak u Rogoznicu gdje nas očekuje stanka i okrjepa.
Za sve one koji budu umorni za vraćanje iz Rogoznice do Primoštena organiziran je izletnički brod koji će prevesti bicikliste i bicikle na Novu rivu u Primošten.
Nakon dolaska u Primošten s Nove rive kreće „Mala biciklijada“ do plaže Mala raduča gdje nas očekuje ručak i najbolja zabava do kasnih večernjih sati.

Na plaži nas zabavlja Giulianno i Diktatori, nakon čega slijedi nastup uz DJ-a.
Za vrijeme trajanja Velike biciklijade na plaži je organiziran program za djecu uz dodjelu nagrada i medalja. Također je organizirana bogata lutrija za sve sudionike.
Kotizacija za biciklijadu iznosi 30,00 kn.

Vidimo se u Primoštenu na nezaboravnom Bike vikendu od 12-13.05.2018.
Ukoliko želite doći u subotu u Primošten, prespavati možete u apartmanima koje Vam BK Primošten organizira po promotivnim cijenama. Za rezervaciju pošaljite mail na [email protected]

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 3 svibnja, 2018 10:51