Komunalno poduzeće Bucavac od danas raspolaže sa novim vozilom

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 6 travnja, 2020 13:45

Komunalno poduzeće Bucavac od danas raspolaže sa novim vozilom

U vrijeme loših vijesti zbog koronavirusa, objavljujemo i jednu dobru vijest. Komunalno poduzeće Bucavac d.o.o. od danas raspolaže sa novim vozilom za odvoz komunalnog otpada. Radi se o novom specijalnom vozilu IVECO EUROCARGO ML180E32/P – Farid koje ima mogućnost zaprimanja 16 m³ kompaktiranoga komunalnog i selektiranog otpada. Vozilo je opremljeno najsuvremenijim sustavom za prikupljanje otpada, te podiže spremnike od 120 do 1.100 litara. Isto tako, vozilo je opremljeno najnovijom tehnologijom EURO-6 motora od 320 KS.

Vrijednost vozila iznosi 1.185.000,00 kuna bez PDV-a, a nabavljeno je putem  javne nabave, te je financirano putem financijskog leasinga na rok od pet godina.

Primopredaja vozila je obavljena između predstavnika dobavljača Gradatin d.o.o. (zastupnik proizvođača komunalne nadogradnje na vozilu Farid) i Bucavca d.o.o., prilikom koje je obavljena i obuka djelatnika Bucavca.

Koliko je ova nabava važna za Bucavac d.o.o., ali i za sam Primošten govori i činjenica da je posljednje ovakvo vozilo nabavljeno prije više od 15 godina. Ovim vozilom zasigurno ćemo povećati razinu kvalitete usluge skupljanja otpada u našemu mjestu.

bucavac

Foto: Josip Jadrijević

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 6 travnja, 2020 13:45