Masaža od sada dostupna na poziv i u Vašem domu :)

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 11 rujna, 2018 09:29

Masaža od sada dostupna na poziv i u Vašem domu :)

Fizioterapeute i masere iz Primošten massage, mnogi Primoštenci upoznali su na plaži Maloj Raduči, gdje već treću sezonu za redom nude usluge medicinske, relax i sportske masaže Primoštencima i njihovim gostima.

U želji da Vam još više približe svoje usluge, od sada su dostupni na poziv i u Vašem domu.

O masaži

Masaža je jedna od najstarijih tehnika koje su se primjenjivale za liječenje i opuštanje. Za masažu ne postoje dobne granice, pa se masirati mogu i bebe. Svi dobro znaju da je masaža najlakši put koji vodi do opuštanja i očuvanja zdravlja. Njome se ublažuju i otklanjaju bolovi, pomaže u oporavku nakon operacija ili ozljeda, a kožu čini mekšom i sjajnijom. Potiče cirkulaciju, ubrzava izbacivanje štetnih tvari iz organizma, razgrađuje celulit, smanjuje potkožne masnoće i jastučaste nakupine, opušta i tonira mišiće te tijelo čini lakšim i puni ga energijom.

Od sada dostupno u Primoštenu – profesionalna masaža u Vašem domu!

 

Stručni tim fizioterapeuta i masera ovog salona već se dokazao u devet godina rada, pa imaju mnoge zadovoljne korisnike u Ludbregu, Varaždinu, Čakovcu, Primoštenu i okolici.

Uz profesionalan pristup djelatnika salona koji će Vas uvijek dočekati s osmijehom, zdravlje će Vam uvijek biti na dohvat ruke.

Naručiti se možete pozivom na broj 091 3 63 53 43 ili preko interneta na www.primosten.in
PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 11 rujna, 2018 09:29