MNK PRIMOŠTEN KREĆE U NOVI EU PROJEKT

PrimostenPlus L.S.
od PrimostenPlus L.S. 30 svibnja, 2020 13:11

MNK PRIMOŠTEN KREĆE U NOVI EU PROJEKT

Jučer su predstavnivci MNK Primoštena boravili u Zagrebu, prilikom čega su prisustvovali svečanom potpisivanju/ugovaranju projekata iz Poziva na dodjelu bespovratnih sredstava „Prostori sudjelovanja – razvoj programa revitalizacije prostora u javnom vlasništvu kroz partnerstvo OCD-a i lokalne zajednice“.

Nakon projekta Zaželi, ovo će biti drugi veliki projekt koji će se provoditi pod vodstvom MNK Primoštena.

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske organizirao je svečanu dodjelu ugovora jučer u palači Dverce u Zagrebu, a ukupno je potpisan 31 ugovor sa raznim udrugama, općinama, gradovima i sl.

Ukupan iznos jučer potpisanih ugovora je oko 54 milijuna kuna, a od toga je iznos od 1.959.230,00 HRK strogo namjenskih sredstava pripalo našim malonogometašima.

Ovim pozivom se, kroz provedbu odobrenih projekata, želi doprinijeti razvoju društvenih centara u zajednici kao javnih prostora u kojima se članovi lokalne zajednice okupljaju radi provedbe grupnih aktivnosti, korištenja različitih oblika socijalne podrške, dobivanja informacija o pitanjima važnim za kvalitetu života građana, odnosno različitih aktivnosti koje su od interesa za kvalitetno funkcioniranje lokalne zajednice.

Pozivom ukupne vrijednosti 120 milijuna kuna se namjerava poticati i unaprijediti transparentnost u planiranju korištenja i dodjeli prostora u javnom vlasništvu, dodijeljenim organizacijama civilnoga društva na korištenje.

Mnk Primošten (2)

PrimostenPlus L.S.
od PrimostenPlus L.S. 30 svibnja, 2020 13:11