Na Brodarici za Rebeku sinoć prikupljeno 50 tisuća kuna: Ljudi, svaka vam čast!

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 21 svibnja, 2015 21:25

Na Brodarici za Rebeku sinoć prikupljeno 50 tisuća kuna: Ljudi, svaka vam čast!

Na humanitarnom koncertu ‘See, feel act!’ za pomoć mladoj Primoštenki Rebeki Radić održanom sinoć u krcatom kafiću Fjaka na Brodarici prikupljeno je 50 tisuća kuna koji će biti donirani Rebekinoj obitelji. Organizatorice koncerta, Meri Kardum, Nina Slamić, Matea Erceg, Marcela Rak i Petra Žižić, iznimno su zadovoljne i ponosne te zahvaljuju svima što su se odazvali akciji i pripomogli 16-godišnjoj Rebeki da ode na operaciju u SAD.

koncert fjaka rebeka

-Srce nam je ko’ kuća, jako smo sretne i ponosne! Hvala svima što su bili dijelom ove akcije – poručuju djevojke. Na Brodarici je sinoć podijeljeno više od 500 srećki, a svaka od njih bila je dobitna pa ne čudi, govore nam cure, da je lutrija ‘planula’ u nekoliko minuta.

Okupljenima se sinoć obratio i Rebekin otac, Denis Radić, zahvalio svima što su se angažirali, a mnoge je svojim toplim riječima i rasplakao.

denis radic

Svoj su obol humanitarnoj akciji dali i glazbenici – klapa Barone, klapa Babalubam, Show Legende, grupa Dišpet, Amigosi, klapa sv. Florijan i 022 – koji su se pobrinuli za odličnu zabavu, ali i neprestano podsjećali da život nema cijenu te pozivali ljude da okrenu broj 060/9202 i tako pomognu Rebeki u njezinoj borbi za život!

Kako je to sinoć izgledalo na Brodarici pogledajte u FOTOGALERIJI Šibenskog portala

Tekst/Foto: Šibenskiportal.hr

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 21 svibnja, 2015 21:25