Nestabilno i promjenjivo vrijeme nastaviti će se i u narednim danima

PrimostenPlus L.S.
od PrimostenPlus L.S. 10 srpnja, 2019 10:28

Nestabilno i promjenjivo vrijeme nastaviti će se i u narednim danima

Danas će na našem području biti nestabilno uz kišu i pljuskove, osobito u prvom dijelu dana. Slab jugozapadnjak i zapadnjak prema večeri će zamjeniti bura koja će postupno jačati i sutra biti umjerena do umjereno jaka. Sa njom će pristizati i osjetno svježi zrak pa će se temperature zraka iz dana u dan snižavati i kretati se od 20 do 26°C, a više proljetne nego ljetne zadržati će se do kraja tjedna, javlja Šibenik meteo.

U četvrtak će se vremenske prilike stabilizirati pa se očekuje pretežno sunčano vrijeme. Bura će se postupno smiriti i tijekom dana okrenuti na zapadnjak i sjeverozapadnjak. Temperature zraka bez veće promjene i kretati će se od 18 do 26°C.

foto primošten

Petak ponovno malo nestabilniji, osobito večernji sati i noć na subotu kada lokalno može biti slabe kiše. Tijekom dana uz djelomice do pretežno sunčano vrijeme i slab vjetar jugozapadnih smjerova temperature zraka će se kretati od 18 do 25°C.

Prema sadašnjim prognostičkim materijalima u danima vikenda i to osobito u prvom dijelu subote lokalno su mogući neverini, a zatim se očekuje uglavnom pretežno sunčano vrijeme. Svježe vrijeme za sredinu ljeta će se nastaviti pa dnevne temperature zraka uz slab jugozapadnjak, a noću burin, kretati će se od 19 do 24°C – piše Šibenik.in

PrimostenPlus L.S.
od PrimostenPlus L.S. 10 srpnja, 2019 10:28