Novi ulaz u Šibensku bolnicu

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 17 travnja, 2023 10:59

Novi ulaz u Šibensku bolnicu

Opća bolnica Šibensko – kninske županije od danas uvodi novu regulaciju prometovanja u bolnički krug. Dosadašnji ulaz u bolnicu iz ulice Stjepana Radića od sada postaje isključivo izlaz iz kruga bolnice. Novi glavni ulaz u krug bolnice će biti iz ulice Karla Vipauca (između dječjeg dispanzera i bolničke kotlovnice). 

 

Od danas su u punoj funkciji i nove pametne rampe sa automatskim sustavom prepoznavanja registarskih pločica za vozila koja imaju dozvolu ući u bolnički krug. 

 

Zaposlenici Bolnice, Doma zdravlja i Zavoda za hitnu medicinu imati će dozvoljen ulaz i parkiranje u krugu bolnice. Uz prethodno ishođenu dozvolu ravnateljstva parkiranje će biti omogućeno i onkološkim pacijentima, korisnicima hemodijalize i roditeljima djece koja dolaze na fizikalnu terapiju.  

 

Ulaz u krug bolnice, uz prethodno ishođenu dozvolu ravnateljstva, biti će omogućeno taxi prijevoznicima i svim ostalim prijevoznicima koji su neophodni za normalno funkcioniranje ustanove (dostava lijekova, rublja, odvoz komunalnog otpada itd.) Osim toga, sva vozila sa dozvolom će i dalje moći ući i na gornji ulaz iz ulice Karla Vipauca (Poliklinika) gdje će biti postavljen parlafon kako bi se omogućio ulaz i pacijentima/posjetiteljima sa opravdanim razlogom ulaska u bolnički krug bez ishođene dozvole ravnateljstva. 

 

Apeliramo na građane da koriste javna parkirališta koja se nalaze u neposrednoj blizini bolnice (željeznički kolodvor, Ex Izgradnja, parking preko puta hitnog prijema,…)

 

S ciljem nesmetanog prometovanja na gradskim prometnicama i izbjegavanja gužvi ispred novog glavnog ulaza u Bolnicu, molimo građane da ne pokušavaju bez dozvole ući u krug bolnice. 

Photo: screenshoot google maps

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 17 travnja, 2023 10:59