Obavijest članovima udruge umirovljenika općine Primošten

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 5 travnja, 2015 14:58

Obavijest članovima udruge umirovljenika općine Primošten

Tijekom  mjeseca  travnja preporučujemo odlaske u:

 

  • HRVATSKO NARODNO KAZALIŠTE  ŠIBENIK
  1. travnja (petak) 20 sati – komedija ŠKRTIČINA (Molièrovu komediju Škrtac adaptirala Marijana Nola pretvorivši likove u ljude našeg podneblja koji prikazuju Šibenik i njegove stanovnike u 19. st. Režija: Zoran Mužić, a igraju Joško Ševo, Mate Gulin, Ivo Perkušić, Franka Klarić, Ana Grujica, Sergej Mioč i ostali).  ULAZNICE S POPUSTOM ZA UMIROVLJENIKE 20,00 KUNA. Prijava za predstavu  do  07. travnja (utorak).
  2. travnja (srijeda) 20 sati – drama  ARHIMEDOV ZAKON ( katalonski autor Joseph Marija Miro i Corominae, režija Nenni Delmestre, članovi ansambla šibenskog kazališta i gosti mladi glumci iz Splita,  tema je sumnja  o zlostavljnju djeteta). ULAZNICE S POPUSTOM ZA UMIROVLJENIKE 20,00 KUNA. Prijava za predstavu do 12. travnja  (nedjelja).
  3. travnja  (srijeda) 20 sati – legendarna predstava STILSKE VJEŽBE (Raymond Queneau , najdulje izvođena predstava na svijetu s istom glumačkom postavom Pero Kvrgić i Lela Margitić, burleska koja mami salve smijeha i oduševljava glumačkom  virtuoznošću). ULAZNICE S POPUSTOM ZA UMIROVLJENIKE  25,00 I 30,00 KUNA.  Prijava za predstavu do 19. travnja (nedjelja).
  • CINESTAR – DALMARE CENTAR ŠIBENIK  (ponedjeljak, utorak, srijeda)

Film HOTEL MARIGOLD 2  – odlazak po dogovoru, ULAZNICE S POPUSTOM ZA UMIROVLJENIKE  20,00 KUNA

  • 25.  travnja  (subota)  JEDNODNEVNI IZLET  PRIMOŠTEN –  ZADAR – SV.  FILIP I JAKOV –  PRIMOŠTEN

Posjet Zadru u prijepodnevnim satima, dolazak u 15,00 sati u Sv. Filip i Jakov na SAJAM CVIJEĆA (sajam okuplja veliki broj izlagača i proizvođača iz Hrvatske i inozemstva, moguća nam je kupnja cvijeća,  Udruga kuhara  „SPIZA OD CVIĆA“ ponudit će cvijeće kao gastronomski užitak).

Prijave za izlet do 15. travnja  (srijeda).

 

  • Od ovog mjeseca naši članovi mogu koristiti popuste u tvrtki „DJELO“ – stop- akcija umirovljenici.

 

  • U mjesecu travnju organizirat će se OSNIVAČKA SKUPŠTINA UDRUGE UMIROVLJENIKA , obavijest će biti na oglasnim mjestima, učlaniti se možete  06. travnja (ponedjeljak) ujutro,  sve informacije, prijave , prijedloge  za daljnje aktivnosti  i ostalo

095 5226 709 ili  091 1950 8204 

Sretan Uskrs želi vam udruga umirovljenika !

udruga umirovljenika

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 5 travnja, 2015 14:58