OBAVIJEST – Izdavanje propusnica za napuštanje mjesta prebivališta

PrimostenPlus L.S.
od PrimostenPlus L.S. 24 ožujka, 2020 14:56

OBAVIJEST – Izdavanje propusnica za napuštanje mjesta prebivališta

Sukladno Odluci o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj, Općina Primošten u suradnji sa Stožerom civilne zaštite Općine Primošten izdavat će građanima propusnice samo radi vitalnih obiteljskih razloga, poput pružanja skrbi djeci ili starijim osobama ili kupnje hrane i osnovnih potrepština (točka II. podtočka e. Odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj).

 

Ime i prezime, OIB, Adresa, broj telefona, e-mail i razlog korištenja propusnice potrebno je dostaviti na mail adresu: [email protected].

Skenirana i ovjerena propusnica će se dostaviti mailom na adresu pošiljatelja.

Molimo da ne dolazite osobno po propusnice, obzirom da Vam  je zbog cjelokupne epidemiološke situacije nismo u mogućnosti predavati osobno, ali i da izbjegnemo okupljanja većeg broja ljudi koja su zabranjena i u ovom trenutku rizična.

Zahtjev za izdavanje propusnice može se uputiti i putem telefona 022/571-900 te će ga ispuniti dežurna službena osoba.

Vrijeme izdavanja propusnica je radnim danom od 8 do 13 sati, a zahtjevi koji pristignu nakon 13 sati bit će izdani sljedeći dan.

Svi oni koji trebaju propusnicu radi obavljanja posla trebaju se obratiti svojim poslodavcima.

Propusnicu ne mogu dobiti osobe u samoizolaciji te je svako kršenje ove mjere podložno sankcijama prema Zakonu o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti.

PrimostenPlus L.S.
od PrimostenPlus L.S. 24 ožujka, 2020 14:56