Odličan program SUPERUHO festivala – Pogledajte trodnevni raspored

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 28 srpnja, 2016 13:37

Odličan program SUPERUHO festivala – Pogledajte trodnevni raspored

Još je ostalo samo tri dana do početka SuperUho Festivala u Primoštenu stoga je vrijeme da objavimo točnu satnicu, festivalsku mapu i odlične popratne programe našeg generalnog sponzora Iskona.

Marina Lučica Primošten

  1. SuperUho Festival se održava od 1. do 3. kolovoza u Primoštenu, kraj bivšeg hotela Marina Lučica, Splitska 14 (Google Maps link https://goo.gl/JQiNSg), na dvije festivalske pozornice na kojima će nastupiti ukupno 16 izvođača i 3 DJ-a na after partyu u primoštenskom klubu Aurora. Tri dana festivala ispunit će Devendra Banhart, Shobaleader One, Peter Hook & The Light, Mudhoney, Mark Lanegan, Pips, Chips & Videoclips, Saul Williams, Lightning Bolt, Žen, Franz Kafka Ensemble, Damir Avdić, It’s Everyone Else, Baden-Baden, Side Project, Magul i Close Distance. Svaki dan nakon završetka glavnog festivalskog programa, oko 1:00, u suradnji s DORF Festivalom u SuperDORF kinu kraj glavnog festivalskog stagea bit će prikazan jedan dokumentarni film čija je tematika bliska našim izvođačima kojeg posjetitelji mogu pogledati, ili mogu nastaviti druženje u klubu Aurora, 15 minuta hoda od lokacije festivala.

Za after party prvog festivalskog dana je zadužen DJ Per Le Cler, dok će trećeg dana veliki završni after party voditi Chris Ducenfield i naš Borovich.

secret-party

Novost na festivalu je da ćemo u ponudi imati isključivo craft pivo domaćih pivara Nova Runda, Medvedgrad, Zmajska pivovara i Varionica, čime postajemo prvi domaći festival koji se odvažio na ovaj potez, dok će za hranu biti zadužen kultni zagrebački restoran Šalša.

 

Kao i zadnje dvije godine Iskonovci su se također potrudili da posjetiteljima festivala ispune dane zanimljivim radionicama o kojima možete čitati u nastavku:

 

Spimpajte svoj šator (ili sebe)! – radionice svakodnevno od 17:00 do 18:00

 

SuperUhe kampere na novoj lokaciji u debelom hladu očekuje besplatan wi-fi, ali i Iskonova „Pimp my tent!“ sjenica, unutar koje se može zatražiti besplatno uređenje šatora lampionima, ogradom, otiračem ili ležaljkama. Za pimpanje šatora zadužena je poznata blogerica Makeover Addict, koja će u popodnevnim satima svakog dana voditi i DIY radionice festivalskih rekvizita – kruna od perja, torbi i sunčanih naočala. Radionice će se održavati svakodnevno od 17:00 do 18:00 na posebno označenoj „Iskonstrukcije“ lokaciji između Druge pozornice i kampa. Zainteresiranim sudionicima su osigurani svi materijali za rad, a svoje DIY uratke zadržavaju kao suvenire s festivala.

SUPERUHO-2016-Dnevni-Raspored

Objavljujte svoje festivalske fotografije i osvojite punu vreću vinila! #iskonovci #superuho

 

Besplatan wi-fi gosti mogu iskoristiti i za online natječaj „In vinyl we trust!“. Generalni sponzor Iskon će svaki dan odabrati najbolju fotografiju s korištenim hashtagovima #iskonovci i #superuho na Instagramu, a autora na licu mjesta nagraditi s punom vrećom vinila SuperUhih izvođača: Devendre Banharta, Mudhoney, Marka Lanegana i Joy Division.

 

Jeste li za odmor ili avanturu na SuperUhoj plaži?

 

SuperUha plaža (s tirkiznim morem i najboljim pogledom na jezgru Primoštena) će i ove godine biti opremljena udobnim narančastim ležaljkama, a svi gosti plaže s festivalskim narukvicama će imati priliku besplatno isprobati i zorbing – adrenalinsko hodanje po vodi u prozirnoj gumenoj lopti. 10 minuta zorbinga umara jednako kao i dva sata bicikliranja, pa budite spremni!

SUPERUHO-2016-FESTIVAL-SITE-Map

Isprobajte La-la- oke između nastupa izvođača!

 

Večernje sate između nastupa izvođača iskoristite za besplatni ledeni koktel kojim vas časti generalni sponzor Iskon. Između nastupa zaigrajte i glazbene rock La-la- oke – karaoke koje igrate u paru, na način da jedna osoba pogađa pjesmu koju druga pjeva koristeći isključivo „la la la“. Svi koji budu uspješni u La-la- okama osvajaju poklon koji uključuje i kupon za besplatni roštilj na Iskon secret location partyju zadnjeg dana festivala.

Marina Lučica Primošten

Popodnevni party na tajnoj lokaciji festivala – i svi ste pozvani!

 

SuperUho festival će ove godine dobiti svoj prvi after beach party! Fantastična nova lokacija u Primoštenu sadrži i jednu skrivenu terasu (s pogledom na more), koja će zadnjeg dana festivala na Iskon secret location partyju ugostiti poznatog britanskog DJ-a Chrisa Duckenfielda, rado no rijetko viđenog gosta među našim clubberima. Secret location party počinje u 17:00 i traje do 19:00, a uz sofisticiranu Chrisovu selekciju posluživat će se i roštilj koji spremaju šefovi zagrebačkog kultnog Šalša restorana.

 

Iskon secret location party

 

3.8.2016. / od 17:00 do 19:00

Chris Ducenfield (UK) + Borovich (ŽU)

skrivena terasa festivala / Šalša BBQ

 

×× Također podsjećamo na akciju “Iskon te vozi za DŽ” u kojoj Iskonovim busom svi posjetitelji Motovun Film Festivala koji idu na SuperUho Festival ostvaruju besplatan prijevoz do Primoštena. Iskonov će autobus krenuti s lokacije motovunskog kampa 31. srpnja u 11:00 sati, nakon zatvaranja 19. Motovun Film Festivala. Po dolasku u Primošten, SuperUho kamp će već biti otvoren i spreman za prve goste. Jedini uvjet za korištenje „prijevoza za DŽ“ je predočenje ulaznica za oba festivala pri ulasku u autobus. Moguće su i rezervacije sjedala i to slanjem e-maila na adresu [email protected] ××

 

 

Pretprodajna cijena festivalskih ulaznica je 250 kuna, dnevnih 150 kuna i kamp ulaznica 150 kuna. Na dan festivala festivalska ulaznica će koptati 290 kuna, dnevna 170 kuna, a kamp cijena ostaje ista, 150 kuna.

 

Prodajna mjesta ulaznica su:

 

Turistička agencija Laguna (Tepli bok 25) u Primoštenu

Azimut (Obala palih omladinaca 2) i CD shop Butiga (Jurja Šižgorića 2, ex Dallas Music Shop) u Šibeniku

Caffe Bar Basket, Domovinskog rata 42 u Splitu

Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a) u Rijeci

Rockmark (Berislavićeva 13) i Dirty Old Shop (Tratinska 18) u Zagrebu

 

Foto:Luigi Shkreli©

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 28 srpnja, 2016 13:37