ODLIČNE VIJESTI: Rebeka puštena iz bolnice

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 17 lipnja, 2015 15:14

ODLIČNE VIJESTI: Rebeka puštena iz bolnice

Dragi naši prijatelji, svi vi koji ste stali uz našu Rebeku, svi koji ste pomogli na bilo koji način,makar pozitivnim mislima, imamo jednu predivnu vijest – naša Rebeka je jučer puštena iz UPMC Pittsburgh.

Ova vijest će vas možda iznenaditi jer je prošlo manje od tjedan dana od operacije,no kako američke bolnice imaju politiku takvu da se po njihovom mišljenju pacijenti brže oporavljaju u krugu obitelji,tako je i Rebeka puštena u family house bolnice na njegu mame Vesne i tate Denisa. Rebekina mama Vesna nam je javila da su joj izvađeni drenovi iz bedra i kralježnice. Oporavak teče polako, ali sigurno. Za sad Rebeka još uvijek ima balon koji je povezan cijevčicom kroz nos, a koji osigurava da se rana oporavlja bez ikakvih komplikacija. Zbog tog balona ona još uvijek trpi velike glavobolje jer joj stvara pritisak u glavi. Ali ne bi naša Rebeka, bila Rebeka, da nije vječitog osmijeha na njenom licu. Taj osmijeh je osvojio nas, pa tako i sve sestre i doktore na neurokiruškom odjelu bolnice u Pittsburghu.


Vesna nam priča kako je Rebeka svoje prve korake nakon osmosatne operacije odradila uz pljesak i ovacije cijelog medicinskog osoblja. A mi na to kažemo: PA ZAR STE SUMNJALI??
Isto tako je jučer ispračena iz bolnice uz zagrljaje i poljupce. Znači, nije bilo sumnje da će Beka osvojiti Ameriku onako kako je osvojila nas i cijelu našu domovinu.


Za kraj imamo malu poruku za našu ljubimicu:

Beki ti si naš ponos,svojim osmijehom si razoružala prvo nas, zatim Hrvatsku, a bome i drugi kontinent. Ostani takva kakva jesi jer si savršena. A svi mi jedva čekamo da nas doma obasjaš tim svojim prepoznatljivim sjajem i zagrljajima. Volimo te svi od prvog do zadnjeg!!!

Preuzeto sa Facebook stranice Život nema cijenu

Rebeka Rebeka Rebeka

 

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 17 lipnja, 2015 15:14