Pomognimo Šibenskim šapama samo jednim klikom

PrimostenPlus
od PrimostenPlus 17 svibnja, 2020 11:23

Pomognimo Šibenskim šapama samo jednim klikom

‘Vaše klikove trebamo kao nikad do sad’, početak je objave na Facebook stranici Šibenskih šapa. Zapravo se radi o natječaju na koji su se Šape prijavile, a bore se za 15.000 kuna. Da bi dobili navedeni iznos koji bi spasio i nahranio brojne njuškice u Šibeniku potrebno je samo kliknuti na poveznicu.

Šape su jedne od finalista, a žiri je birao po kriteriju aktivnosti koje poduzimaju glede dobrobiti životinja i njihovog rada.

Glasanje kojim možete pomoći Šibenskim šapama traje do ponoći 22. svibnja, nakon čega slijedi proglašenje pobjednika.

Ostaje nam samo da kliknemo na poveznicu i poželimo im sreću.

Vaše klikove trebamo gotovo kao nikad do sad. Oprostite i pripremite se na svakodnevni podsjetnik 😀. Zamolite prijatelje, rodbinu, susjede 😁 dijelite posvuda !
Pritisnite poveznicu i glasajte za Šibenske šape. Naime, u tijeku je nagradni natječaj za 4 “najbolje” udruge u HR koje će biti nagrađene s 15 000 kn za veterinarske troškove. 4 udruge s najviše vaših glasova će dobiti nagrade i tako sebi barem malo olakšati život ionako prepun dugova. Naša udruga preživljava samo od donacija građana i volonterstva, bez ikakve druge institucionalne ili financijske pomoći. Natječaj traje do 22.5.2020.
Hvala tročlanom žiriju koji je našu udrugu izabrao u TOP 15 kandidata za ovu nagradu. Hvala svima vama koji ste nas nominirali. I veliko HVALA organizatorima i donatorima natječaja BAYERU. Neka ovaj natječaj postane tradicionalan, a nagradni fond raste. I da ne bude zabune, tko god osvoji nagradu zaslužio ju je. I puno više od toga. Pratite nas i dalje i pomažite onima koji nemaju nikog svog, a sami se ne mogu izboriti za sebe.

PrimostenPlus
od PrimostenPlus 17 svibnja, 2020 11:23