Pomozite Mari Roši simboličnom donacijom za primoštenski malonogometni turnir

PrimoštenPlus
od PrimoštenPlus svibanj 16, 2014 12:33

Pomozite Mari Roši simboličnom donacijom za primoštenski malonogometni turnir

Malonogometni klub Primošten i ove godine organizira tradicionalni humanitarni turnir ‘Gospi od Loreta u čast’. Pozivaju sve da se uključe donacijom, makar simboličnom, i tako pomognu prikupiti što više novca, koji je ove godine namijenjen Šibenčanki Mari Roši za liječenje nakon operacije tumora na mozgu

Turnir se održava 17. svibnja u 16 sati na Colorsetu u Primoštenu. a sudjelovat će četiri kafića – Menego, Mala Raduča, Popay i Maž, koji su i glavni sponzori turnira.

– Ako ste u mogućnosti, i vi donirajte novac, kako bi ova humanitarna akcija imala još bolji rezultat nego prošle godine. Jer ‘svaka mala gura naprid’ – poziva Tomislav Miliša iz organizacijskog tima, koji je lani, podsjetimo, uspio prikupiti 20 tisuća kuna za pomoć ‘Maslini’ u Bratskom Docu.

mara roša primošten plusŽiro račun za uplate donacija za humanitarni turnir je HR94 2340 0091 5106 50638.

Na samoj manifestaciji, prikupljat će se donacije od prodaje pića, slastica i sendviča.

– Sav prikupljen novac od strane sponzora i ljudi dobre volje bit će uplaćen na žiro račun Mare Roše koja boluje od tumora na mozgu. Ako uhvatite vremena, dođite nam žedni i gladni jer su naša vrata svakom otvorena – još jednom pozivaju iz MNK Primošten.

Izvor: ŠibenikIn

PrimoštenPlus
od PrimoštenPlus svibanj 16, 2014 12:33