POZOR! Sutra 23.4. oko 11.00h zatvorena magistrala za promet!

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 22 travnja, 2015 11:00

POZOR! Sutra 23.4. oko 11.00h zatvorena magistrala za promet!

Radi  održavanja međunarodne biciklističke utrke Tour of Croatia. 

S namjerom promocije Hrvatske kao turističke destinacije, Top sport events d.o.o. organizira međunarodnu biciklističku utrku Tour of Croatia – race through natural beauty koja će se voziti hrvatskim cestama u razdoblju od 22. do 26. travnja 2015. godine. Utrka se vozi od Makarske preko Splita, Šibenika, Zadra, Plitvičkih jezera, Rijeke, Istre te završava posljednjom etapom koja će se voziti od Svetog Martina na Muri preko Čakovca do Zagreba.

 

Staza druge etape vozi se u četvrtak, 23. travnja 2015. godine s početkom u 10:40 sati od Šibenika do Zadra, gdje se biciklisti očekuju između 15.50-16.20 sati. Cesta će tijekom odvijanja same utrke biti zatvorena za promet, a odvijat će se po navedenoj trasi:

utrka

Napominjemo kako će staza kojom prolaze biciklisti biti osigurana od strane policijskih službenika  koji će regulirati promet na samoj dionici, a maksimalno će cesta na pojedinim dionicama biti zatvorena oko 25-30 minuta (policija zbog sigurnosti zatvara cestu desetak minuta prije prolaska biciklističke karavane te ju otvara neposredno nakon prolaska zaštitnice – posljednjeg policijskog automobila).

Satnica prolaska biciklista, ovisno o brzini kretanja, nalazi se u tablici.

utrka bicikla

Obavijest o prolasku biciklista dostavljene su lokalnom poduzeću za prijevoz putnika, a suglasnost za održavanje utrke ishodili smo od svih subjekata suklasno Zakonu o sigurnosti cestovnog prometa. Putem medija javnost ćemo informirati i mi  te vjerujemo kako će se ovaj event, koji je važan ne samo za promociju gradova, nego i Hrvatske, proteći u najboljem redu.

 

Ukoliko bude bilo potrebe za dodatnim informacijama, slobodno nas kontaktirajte putem maila ili gore navedenih brojeva telefona.

 

Unaprijed se zahvaljujem i srdačno pozdravljam.

za TOP Sport Events d.o.o.

Vladimir Miholjević

 

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 22 travnja, 2015 11:00