Primo Beats Open Air party u Primoštenu kao ‘highlight’ sezone!

PrimostenPlus L.S.
od PrimostenPlus L.S. 21 srpnja, 2017 12:14

Primo Beats Open Air party u Primoštenu kao ‘highlight’ sezone!

Primo beats, open air party sezone održat će se 22. srpnja u organizaciji iskusne ekipe Decoded Recordsa i udruge Echo. Za nezaboravnu zabavu, između ostalih, zadužena su najjača imena regionalne scene, prvi među jednakima će biti švedski DJ Christian Smith 

Da će party biti vrhunski, postaje jasno pogledom na popis Dj-eva koji će u subotu rasplesati brojne ljubitelje techno scene koji će se okupiti u Primoštenu na partyju sezone. U subotu za DJ pult staju Siniša Tamamović, Pero FH, Edy C., DJ Jock, Jolly Joke, Shi Pe, Mladen Tomić i Christian Smith.

‘Cijelu godinu nestrpljivo se spremamo za ples na najljepšoj plaži Jadrana uz omiljene zvukove elektronske glazbe i kad se to dogodi, sreći neće biti kraja’ – poručuje Edy C., predstavnik Decoded Recorda i jedno od vodećih DJ imena Primo Beats Open Air partyja koji nas očekuje u  subotu, 22. srpnja u Primoštenu.

Nakon vrhunski odrađenog Projecta Vojarna, dok se dojmovi još uvijek nisu ni slegli do kraja, već je krenula žestoka priprema za Primo Beats, novi domaći festival koji će se po prvi puta održati u Primoštenu.

– Uvjereni smo da će prvo izdanje iza kojega stoje Decoded Records i predstavnik udruge Echo, Stjepan Petrović te brojni domaći entuzijasti, premašiti očekivanja i nepopravljivih optimista – dodaje Edy C.

Garancija vrhunskog partyja je boss Tronic etiketa i DJ koji uvijek ‘isporuči’ vedriju stranu techna, Christian Smith. Jedno je od vodećih imena techno scene, DJ i producent, uvijek hrabar i inovativan, a bez kojega je uopće nemoguće zamisliti sam vrh ovog glazbenog žanra. Redovite Tronic zabave održava u Londonu, Miamiju, Tokiju, Buenos Airesu, Barceloni, Amsterdamu, New Yorku i Madridu.

Osim Smitha, rame uz rame beatove će dijeliti sama krema regionalne i lokalne scene na čelu s Mladenom Tomićem, Sinišom Tamamovićem, Perom FH, Edy C.-em, DJ Jockom, Jolly Jokeom, Shi Peom i mnogim drugima – piše Šibenik.in

PrimostenPlus L.S.
od PrimostenPlus L.S. 21 srpnja, 2017 12:14