Primoštenac sa zagrebačkom adresom, Kristijan Duje Gaćina prvi na prvenstvu Hrvatske u boksu za mlađe seniore

PrimostenPlus L.S.
od PrimostenPlus L.S. 9 ožujka, 2020 15:46

Primoštenac sa zagrebačkom adresom, Kristijan Duje Gaćina prvi na prvenstvu Hrvatske u boksu za mlađe seniore

Završilo je prvenstvo Hrvatske za mlađe seniore koje je održano u Splitu, a najbolji u teškoj kategoriji u 2020. godini je Kristijan Duje Gaćina, Primoštenac sa zagrebačkom adresom .

Kristijan Duje Gaćina koji je izborio finale kroz dvije pobjede; u prvome meču slavio je prekidom u trećoj rundi, dok se u polufinalu susreo sa viceprvakom Europe iz 2017. godine. Već u prvoj rundi polufinala Gaćina je u svom debiju na prvenstvu jurnuo na viceprvaka Europe i silovitim udarcima pokazao da želi pobjedu.

Bila je to žestoka borba, Gaćina je vršio pritisak bez obrane, protivnik je bježao i iz konture i zadao udarac zbog kojeg je sudac morao brojati Gaćini. Borba se nastavila, ništa nije moglo omesti našeg Gladijatora u želji za pobjedom i već nakon nekoliko serija protivnik zaslužuje javnu radi nepravilnih udaraca i sve je na početku. Sve je sad na drugoj rundi koja je donijela pobjednika. Trener Bruno Knježević odlično je usmjerio Duji da ne srlja već da boksa tehnički što se pokazalo kao pun pogodak.Druga runda je krenula u otvorenoj borbi gdje je Duje preciznim direktima natjerao suca na prekid zbog krvarenja nosa protivnika, koje se jednostavno nije moglo sanirati.

Borba za titulu prvaka Hrvatske protiv Tina Landrapeta je odrađena tehnički savršeno u tri runde, gdje je Duje pokazao nadmoć te je slavlje moglo početi. Veliki uspjeh je to za klub Gladijator Zagreb i samog Duju jer se ovim sportom bavi samo godinu dana.

Čestitamo Duje !!!

PrimostenPlus L.S.
od PrimostenPlus L.S. 9 ožujka, 2020 15:46