Pripreme jedriličarskih klubova u primoštenskom akvatoriju

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 11 veljače, 2015 17:13

Pripreme jedriličarskih klubova u primoštenskom akvatoriju

Drugu godinu za redom jedriličarski klubovi iz Šibenika, Opatije, Zagreba, Dubrovnika i Portoroža dolaze u Primošten odraditi pripreme u juniorskim klasama laser radial i laser 4.7. Razlozi zbog čega  smo odabrali ovu destinaciju za pripremu naših juniora su odlične vremenske prilike, otvoreni akvatorij koji pruža jedriličarima različite uvjete na moru i naravno, gostoljubivost domaćina JK “Primošten” – istaknuo je Teo Piasevoli  – sportski direktor i glavni trener JK “Val” iz Šibenika i ujedno glavni organizator ovih priprema.

Ove sedmodnevne pripreme sastojat će se od kondicijskog i praktičnog programa, te teoretskog dijela gdje će biti obuhvaćena i video analiza.
Vidimo da se na ovim pripremama ništa ne prepušta slučaju, organizacija je na visokom nivou i to je način na kojem se treniraju juniori i stvaraju odlični rezultati.

Predsjednika JK “Primošten” Zvonu Skorin veseli činjenica da su 5 klubova koji imaju odlične rezultate na evropskim i svjetskim natjecanjima odabrali baš ovo područje za ozbiljan trening svojih članova, i ističe da ovo može biti samo temelj i primjer za sljedeće sportske planove u bliskoj budučnosti JK Primošten.

Pogledajte našu fotogaleriju:

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 11 veljače, 2015 17:13