Najjeftinija auto škola u županiji !

PrimostenPlus L.S.
od PrimostenPlus L.S. 30 kolovoza, 2019 09:47

Najjeftinija auto škola u županiji !

Želite uspješno doći do svoje vozačke dozvole i napokon biti neovisni? Autoškola Obavezan smjer najjeftinija je autoškola u županiji s individualnim pristupom svakom kandidatu stoga odaberite kategoriju i započnite avanturu!

Autoškola Obavezan smjer novootvorena je autoškola u Šibeniku. Cijelu priču pokrenula je uigrana ekipa na čelu s vlasnikom i direktorom Markom Drljom.

Kvaliteta nastave očituje se u stručnim zaposlenicima te individualnom pristupu prema svakom kandidatu.

„Petnaest godina iskustva u ovom području garancija je izvrsnosti u edukaciji vozača i stvaranju novih generacija  sigurnih vozača!’“, poručio je voditelj autoškole Vedran Škugor.

Radno vrijeme autoškole je radnim danom od 7.30 do 20.00 što omogućuje da termini predavanja kao i termini vožnje budu prilagođeni svim kandidatima i putnicima.

„Bilo nam je važno ponuditi kvalitetu po pristupačnoj cijeni i maksimalno izaći u susret polaznicima autoškole stoga smo posebnu pažnju odlučili posvetiti mogućnosti odabira između jutarnjih i popodnevnih grupnih predavanja, kao i izlazak u susret svakom kandidatu individualnim pristupom. Također, termini satova vožnje prilagođeni su našim kandidatima, posebno putnicima“, objasnila je Vesna Belamarić, predavačica u Obaveznom smjeru.

U autoškoli je moguće polagati za kategorije A1, A2, A i B, a plaćati možete gotovinom, karticom i na rate bez kamata.

Sara Vučak, administrativna djelatnica, naglašava kako je cilj novootvorene autoškole pretvoriti kandidata u uspješnog, sigurnog i vještog vozača ili vozačicu.

Požurite i upišite se u novu autoškolu osobnim dolaskom u prostorije na adresi Draga 2, pozivom na broj 022 550 430 ili 0911996913. Također, upisati se možete putem Facebook i Instagram stranice autoškole.

Fotogaleriju pogledajte OVDJE

SPONZORIRANI ČLANAK

PrimostenPlus L.S.
od PrimostenPlus L.S. 30 kolovoza, 2019 09:47