Rebeka zahvaljuje svima od srca

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 7 srpnja, 2015 23:14

Rebeka zahvaljuje svima od srca

Rebekina majka Vesna Radić pročitala je pismo u kojem se Rebeka zahvaljuje svima koji su joj pomogli. Umorna je, smeta joj sunce, izlazi tek navečer vani, ali skuplja snagu za nove pobjede. ‘Život je lijep, hodajte sunčanom stranom ulice!’- poručila je svima.

Na konferenciji za medije koja je održana danas u primoštenskom hotelu Zora, a koja je zamišljena kao zahvala svima koji su na bilo koji način potpomogli  odlasku na liječenje u Ameriku, Rebeka nije mogla osobno prisustvovati, mora se odmarati, ali su zato tu bili svi iz ekipe Život nema cijenu, koji su i pokrenuli humanitarnu akciju, te roditelji Vesna i Denis.

– Pozdrav svima, prebrzo se umaram, vrućina mi smeta, izlazim samo navečer, ali skupljam snagu ovo ljeto. Kad me netko pita kako mi je bilo u Americi, kažem bilo je dobro, svaki dan sam bolje. Ali, s druge strane, cijelo to iskustvo operacije i liječenja bilo je grozno iskustvo koje sam morala proći. Bilo je puno rizika, ali sve je dobro prošlo- piše u Rebekinom pismu zahvale.

Mama Vesna se zahvalila svima, kojih je bilo ne samo iz Hrvatske, nego iz cijelog svijeta, uz posebnu zahvalu molitvenim zajednicama, koje su molile da operacija prođe u najboljem redu.

–  Ne možemo svima zahvaliti pojedinačno, toliko nam je ljudi pomoglo da je teško sve nabrojati, nemojte nam zamjeriti ako smo koga izostavili- kaže Vesna Radić.

Tata Denis rekao je da je dobio najbolji poklon za 50. rođendan, uz zahvalu obitelji u Americi koja ih je prihvatila kao da se znaju cijeli život.

Rebeka opet za šest mjeseci putuje u SAD na kontrole, a cijeli razvoj situacije oko njenog oporavka možete i dalje pratiti na Život nema cijenu facebook stranicama.

Izvor :Šibenik.in

Rebeka Radić Primošten Rebeka Radić Primošten Rebeka Radić Primošten Rebeka Radić Primošten Rebeka Radić Primošten Rebeka Radić Primošten Rebeka Radić Primošten Rebeka Radić Primošten

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 7 srpnja, 2015 23:14