Senzacionalan rezultat: Nives Radić ušla u finale svjetskog prvenstva!!!!! Karmela Makelja i Snježana Prgomet ušle u polufinale !!!!

PrimostenPlus L.S.
od PrimostenPlus L.S. 25 listopada, 2019 09:18

Senzacionalan rezultat:  Nives Radić ušla u finale svjetskog prvenstva!!!!! Karmela Makelja i Snježana Prgomet ušle u polufinale  !!!!

Četvrtog dana svjetskog prvenstva u kicboxingu postignut je vrhunski rezultat i za reprezentaciju Hrvatske i povijesni rezultat za šibenski klub Dalmatino. Rezervirane su najmanje tri medalje s ovog svjetskog prvenstva. Sve tri borkinje Dalmatina pružile su odlične nastupe.

Nives Radić (lowkick +70 kg) u današnjem vrlo teškom meču, svladala je predstavnicu Grčke, GeorgiuKarflou. Tom je pobjedom osigurala finale u kojem će  se boriti s predstavnicom Brazila, aktualnom svjetskom prvakinjom ValdireneStanski.

Polufinale je osigurala Karmela Makelja (lowkick -56 kg) koja je porazila Ukrajinku Alinu Martyniuk. U borbi za finale je čeka Francuskinja Julina Nilusmas.

Snježana Prgomet (lowkick -48 kg) polufinale je izborila protiv Azerbejdžanke Razabzajedh Fatme uvjerljivom pobjedom kod svih sudaca. U sutrašnjem meču je očekuje Izraelka Daniela Pashaev.

PrimostenPlus L.S.
od PrimostenPlus L.S. 25 listopada, 2019 09:18