ŠibenikIN bira naj kućnog ljubimca, nagrade i više nego primamljive!

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 23 ožujka, 2015 21:20

ŠibenikIN bira naj kućnog ljubimca, nagrade i više nego primamljive!

Sad kad znamo tko u Šibeniku i okolici ima naj jelku, naj brk i naj masku, vrijeme je da i ove godine doznamo tko ima naj kućnog ljubimca! Dakle, drugu godinu zaredom čitatelji najpopularnijeg portala u Šibensko-kninskoj županiji birat će naj ljubimca, a oni koji prikupe najviše ‘lajkova’ na Facebooku osvojit će bogate nagrade!

Imate psa, mačku, ribicu, kornjaču, pticu, glodavca ili možda neku egzotičnu životinju? Potpuno je nevažno, kao i činjenica je li vam ljubimac čistokrvan ili mješanac, kojeg je spola i koliko ima godina. Svi su dobrodošli u naše virtualno životinjsko carstvo!

Pravila igre su jednostavna – fotografiju vašeg ljubimca pošaljite nam na e-mail adresu [email protected] ili u inbox naše Facebook stranice. Obavezno nam napišite vaše ime i prezime te ime vašeg ljubimca, a po želji možete napisati i njegov opis (dob, spol, karakteristike…). Mi ćemo sve pristigle fotografije objaviti u zajedničkom albumu na Facebooku gdje će se odvijati ‘borba za lajkove’.

magarac primošten

Nagrađujemo tri životinje s najvećim brojem ‘lajkova’, ljubimci će dobiti bonove u trgovini Zoo City u Dalmare centru gdje ispunjavanju sve želje i potrebe kupaca, a na čijim policama možete naći kompletan izbor hrane i opreme za svojeg ljubimca. Zoo City za vaše kućne ljubimce poklanja poklon bonove u vrijednosti od 400, 250 i 150 kuna, a vlasnike ćemo nagraditi knjigama u izdanju Mozaik knjige.
Igru ćemo zaključiti 17. travnja. Što čekate? Pronađite dobru fotku vašeg mezimca ili napravite novu i pošaljite nam, jer natječaj je upravo otvoren!
Kako je to izgledalo prošle godine, pogledajte OVDJE.

 

 

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 23 ožujka, 2015 21:20