Slavljenički božićni koncert Puhačkog orkestra Primošten

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 26 prosinca, 2019 09:04

Slavljenički božićni koncert Puhačkog orkestra Primošten

Kako kaže stara norveška poslovica  „Poslije dobrog jazz koncerta treba odsvirat koncert s jednom od najboljih dalmatinskih klapa“.  Naravno šalimo se u svezi poslovice, ali ne i u vezi najbolje dalmatinske klape.  Stoga Vam vaši glazbari, kako su i najavili za kraj slavljeničke godine kojom proslavljanju svojih prvih 90 godina postojanja, pripremaju glazbenu feštu, a s kim drugim, nego s klapom KAMPANEL.

Nakon gotovo 20 godina od prvog nastupa Glazbe i klape Kampanel, imat ćete priliku slušati vrhunske glazbenike koji će vam  podariti svoje glazbeno umijeće i na taj način vam poželjeti svako dobro za Božić te berićetnu novu  godinu. Imat ćete priliku čuti  stare dalmatinske božićne napjeve, a capella obrade tradicionalnih pučkih pisama, a glazba će se pobrinuti da u sve to unese i malo modernog pristupa izvođenju božićnih numera.

Stoga dragi Primoštenci i svi gosti 26. 12. 2019. godine (četvrtak)  s početkom u 18:00 sati, u crkvi sv. Jurja u Primoštenu ne propustite (drugi) glazbeni događaj godine, te svojim dolaskom uveličajte koncert, a i prvih 90 godina Puhačkog orkestra Primošten.

Vaši Glazbari !

 

glazba

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 26 prosinca, 2019 09:04