Sljedećih dana jako jugo, pljuskovi, neverini…

PrimostenPlus
od PrimostenPlus rujan 7, 2017 09:35

Sljedećih dana jako jugo, pljuskovi, neverini…

Jadranu se sa zapada kontinenta približava hladna fronta koja će danas te u noći na petak našem području donijeti nestabilne vremenske prilike uz mogućnost za kišu, pljuskove i lokalne neverine, a oborine lokalno mogu biti i obilnije, javlja Šibenik meteo.

Zbog najavljenog pogoršanja vremena Meteoalarm je izdao niz upozorenja za umjereno jako do jako jugo, grmljavinu i mjestimice obilnije oborine, više od 25 litara po metru četvornome.

Danas će biti promjenljivo do pretežno oblačno uz mogućnost za lokalne pljuskove i neverine. Puhati će umjereno do umjereno jako jugo. Temperature zraka od 21 do 25, u zaleđu do 18 do 24°C.

U petak će biti umjereno do pretežno oblačno uz kišu, pljuskove i neverine. Prema večeri prestanak oborina i postupno raskidanje naoblake. Puhati će slabo do umjereno jugo i levanat koje će okrenuti na slabu buru i levant, prema večeri tiho ili slab vjetar promjenjivih smjerova. Temperature zraka od 18 do 23°C, u zaleđu od 15 do 22°C.

U subotu će biti djelomice do pretežno sunčano, lokalno uz pljuskove i neverine. Puhati će slabo do umjereno jugo. Temperature zraka uz obalu od 19 do 24°C, u zaleđu od 18 do 23°C.

Izvor:Šibenik.in

PrimostenPlus
od PrimostenPlus rujan 7, 2017 09:35