SUPERUHO NAJAVA: Manchesterski Buzzcocksi i kanadska pjevačica Jessy Lanza stižu u Primošten

PrimoštenPlus
od PrimoštenPlus 10 ožujka, 2017 18:46

SUPERUHO NAJAVA: Manchesterski Buzzcocksi i kanadska pjevačica Jessy Lanza stižu u Primošten

Dva nova izvođača dolaze u Primošten na 4. SuperUho Festival.

Ovogodišnjom turnejom će proslaviti 40 godina djelovanja, očevi pop punka i jedni od utemeljitelja indie žanra, manchesterski Buzzcocksi, dolaze u Primošten. Osnovani 1977., sami, bez potpore glazbene kuće, su snimili i izdali svoj prvi EP i tim pionirskim potezom postavili temelje nezavisnog glazbenog izdavaštva.

Drugo ime koje ćemo ugostiti na festivalu je kanadska producentica i pjevačica iz Hamiltona, Jessy Lanza, poznata po suradnji s Caribouom na njegovom posljednjem albumu, a koju je cijenjeni britanski Guardian proglasio “posljednjom i vjerojatno najznačajnijom novom nebeskom soul djevojkom”.

Kao i prošlih godina, na svim će ključnim lokacijama festivala biti dostupan besplatan wi-fi zahvaljujući Iskonu, koji ostaje vjeran partner i generalni sponzor SuperUha. Središnji dio festivalskog prostora i ove će godine postati Iskonova zona opuštanja, koja će tako u spoju s festivalskom plažom ponovo biti sastavnim dijelom i omiljenim okupljalištem festivalskih gostiju, kako tijekom dana, tako i navečer u pauzama između nastupa izvođača.

Nakon isteka razdoblja prodaje drugog promotivnog paketa festivalskih ulaznica za četvrto izdanje SuperUho Festivala cijene ulaznica će biti 250 kuna do 18.6., 290 kuna do 7.8. te 320 kuna na ulazu. Cijene kamperskih ulaznica nakon isteka razdoblja prodaje drugog promotivnog paketa će biti 120 kuna do 18.6. te 150 kuna do 9.8.

PrimoštenPlus
od PrimoštenPlus 10 ožujka, 2017 18:46