Uspješna polusezona za MNK Primošten

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 20 siječnja, 2015 14:00

Uspješna polusezona za MNK Primošten

Kada sagledamo sve rezultate ostvarene u prvom dijelu ove natjecateljske sezone 2014/2015, možemo reći da je ovaj dio sezone uspješno odrađen.

mnk Primošten

Foto:Luigi Shkreli/PrimoštenPlus

 Seniori MNK Primoštena na kraju prvog dijela drže vrlo dobro i visoko 2. mjesto u Županijskoj malonogometnoj ligi. Trenutni učinak ekipe su osvojena 24 boda ( 8 pobjeda uz 3 poraza) uz gol razliku 37:21. Trenutno najbolji strijelci kluba su Antonijo Gracin i Nikola Jurin sa po 7 pogodaka.
Ekipa koja je ostvarila ovaj rezultat sastoji se uglavnom od domaćih igrača, a to su: Marin Marinov, Jere Žaja, Niko Miliša, Kažimir Jurin, Nikola Jurin, Marko Drlja, Joško Bolanča, Antonijo Gracin. Uz njih, od prošle sezone u klubu je Radoslav Plenča, a  na početku ove sezone u klub su kao pojačanja dovedeni Mario Slamić, Josip Rončević, Zvonimir Miletić te na početku drugog dijela sezone Ante Medo.
mnk Primošten 2015

Foto:Luigi Shkreli/PrimoštenPlus

Ovo je također prva godina postojanja Škole malog nogometa, odnosno mlađih uzrasta MNK Primoštena, koji nastupaju u TOP – TIM futsal ligi u kategorijama tići i pioniri, a uz njih jošu klubu još treniraju i naši najmlađi malonogometaši u kategoriji predtakmićara.  Treneri mlađih kategorija su Antonijo Gracin i Nikola Jurin koji treniraju predtakmićare, tiće i juniore, te uz njih Tomislav Bonjolo i Tomislav Miliša koji treniraju pionire.  Tići se trenutno nalaze na 4. mjestu, dok pioniri zauzimaju 3. mjesto u svojoj kategoriji.

nogometaši primostena
Svakako još treba istaknuti i juniore MNK Primošten, koji nastupaju na juniorskom prvenstvu Hrvatske, te su prva ekipa iz Primoštena koja je nastupala na utakmici 1. hrvatske lige, u ovom slučaju 1. Hrvatske malonogometne lige.
MMK primoštenOvim putem se zahvaljujemo svima koji su u ovim teškim vremenima prepoznali i odlučili financijski podržati rad i trud svih članova malonogometnog kluba koji trenutno broji 70 – ak aktivnih članova.

Video kratkih sažetaka pogledajte OVDJE:

MNK Primošten

 

 

 

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 20 siječnja, 2015 14:00