Uspješno putovanje seniora MNK Primoštena

PrimostenPlus L.S.
od PrimostenPlus L.S. 16 studenoga, 2019 08:57

Uspješno putovanje seniora MNK Primoštena

 

Iako na putovanje nismo išli kompletni, možemo slobodno reći da je ovo bilo jedno jako uspješno putovanje za naš klub. Uz minimalan broj izostanaka (poslovne obaveze) krenuli smo u četvrtak rano ujutro prema Brnu (Češka) – javljaju malonogometaši

Nakon 12-ak sati putovanja i nakon što smo se smjestili u hostelu u samom centru grada imali smo zajedničku večeru i laganu večernju šetnju gradom.

Petak ujutro i prijepodne je bio rezerviran za šetnju i razgledavanje grada, o kojem možemo reći samo sve najbolje.

Nakon jutarnjeg “aktivacijskog treninga” i šetnje gradom, ekipa je išla na zajednički ručak na kojem smo imali sastanak pred popodnevnu utakmicu.

Sama utakmica protiv domaćina je bila onakva kakvu smo i očekivali, dovoljno borbena da bude zanimljiva, ali ujedno u prijateljskom tonu tako da nije bilo nikakvih povreda. Sam rezultat manje bitan, ali ipak ćemo napomenuti da smo pobijedili.

Nakon utakmice smo se zajedno sa našim domaćinima uputili na zajedničku večeru i druženje, te dogovaranje nekih budućih susreta.

Subota je bila rezervirana još malo razgledavanja, a subotnje popodne za još jednu utakmicu protiv naših domaćina, ovaj put u dvorani. Rezultat opet manje bitan (ali smo pobijedili).

O našem putovanju, kao i samom gradu, imamo samo riječi hvale. Moramo se zahvaliti našim vozačima koji su imali strpljenja s nama, te posebno našim domaćinima (naročito gosp. Kvetosu) koji su se jako potrudili da učine naš boravak što ugodnijim.

A da ne bi mislili da smo u Brno išli samo i isključivo iz nogometnih razloga, evo i jedna iz našeg noćnog izlaska sa zanosnom crvenokosom.

PrimostenPlus L.S.
od PrimostenPlus L.S. 16 studenoga, 2019 08:57