VELIKI INTERES ZA UPISE: S radom krenuo sportsko-rekreativni centar PrimoGym

PrimostenPlus L.S.
od PrimostenPlus L.S. 16 listopada, 2021 18:00

VELIKI INTERES ZA UPISE: S radom krenuo sportsko-rekreativni centar PrimoGym

U Supljaku je početkom listopada s radom krenuo sportsko-rekreativni centar PrimoGym, koji u sklopu svojih aktivnosti nudi nekoliko programa za djecu i odrasle.

Već u samom početku zabilježen je veliki interes i sve grupe su odmah popunjene.

Iz PrimoGym-a ističu kako im je iznimno drago što su neiskorišten prostor uspjeli pretvoriti u polivalentnu sportsko-rekreativnu dvoranu za šire društvene namjene.

“Potreba za rekreativnim aktivnostima za odrasle, ali ponajviše i za one najmlađe, nikad je veća i bilo je vrijeme da se po tom pitanju nešto napravi. Ponajviše po pitanju podizanja svijesti svakog pojedinca o vlastitoj sigurnosti i poznavanju osnovnih elemenata borbe i samoobrane.

Veliki interes iz Primoštena, ali i Rogoznice, opravdao je povjerenje svih nas uključenih u proces. Najviše nas veseli kada mališani na idući trening povedu prijatelje, jer nam time pokazuju da smo na pravom putu. Svakim danom brojimo sve više upisanih, a obzirom na veličinu dvorane morali smo ograničiti broj te stalno imamo potrebu otvarati nove grupe. Već sada nas je blizu 60, a broj i dalje raste!

To nam je jako bitno jer ovim projektom dugoročno želimo osigurati stabilan i dobro plaćen posao za nekoliko mladih kineziologa iz Primoštena i time ih potaknuti na borbu za razvoj lokalne zajednice.” – navode iz PrimoGyma.

Ovo je tek početak, a planovi idu dalje. Već se najavljuje otvaranje specijalno osmišljenih grupa za turiste u ljetnoj sezoni, a sastanci na tu temu provoditi će se tokom zime sa svim bitnim dionicima na području Općine Primošten.

U PrimoGym-u se treninzi provode u nekoliko grupa:
Krav Maga Kids (5 do 8 godina)
Krav Maga Teens (8 do 13 godina)
Fitness za žene
Rekreativni boks za sve

*DODATNO: povremeni seminari i radionice samoobrane za sve zainteresirane uz veliki naglasak na prevenciju nasilja nad ženama i vršnjačkog nasilja

Sve info na društvenim mrežama PrimoGym i krav-maga.hr.

PrimostenPlus L.S.
od PrimostenPlus L.S. 16 listopada, 2021 18:00