Vikend će biti idealan za berbu maslina i boravak u prirodi

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 27 listopada, 2016 10:53

Vikend će biti idealan za berbu maslina i boravak u prirodi

Sunčano vrijeme uz umjerenu do jaku buru zadržat će se na šibenskom području do vikenda kada će vjetar oslabiti pa će vrijeme biti idealno za berbu maslina i aktivnosti na otvorenom.

Kako javlja Meteo info, temperature na Jadranu bit će osjetno više nego u kopnenoj Hrvatskoj, od 11°C na riječkom do 19°C na dubrovačkom području i na južnodalmatinskim otocima. Najviše dnevne temperature u kopnenoj će se Hrvatskoj kretati od 9 do 14°C, dok se na obali i otocima u najtoplijem dijelu dana očekuje između 16 i 21°C.

maslina primošten

HAK javlja da je jutros zbog bure za sve skupine vozila zatvorena je dionica autoceste A1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica. Obilazak za sve skupine vozila je državnim cestama preko Gračaca, Obrovca i Karina.

Samo za osobna vozila otvorene su autocesta A1 između čvorova Maslenica i Posedarje;

autocesta A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Delnice, Jadranska magistrala između Novog Vinodolskog i Senja te Karlobaga i Svete Marije Magdalene; Maslenica-Zaton Obrovački i Paški most.

Na Jadranskoj magistrali između Senja i Karlobaga zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama, motocikle, dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom.

Izvor:Šibenik.in

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 27 listopada, 2016 10:53