Završna konferencija vezana za projekt Revitalizacija Primoštena

PrimostenPlus L.S.
od PrimostenPlus L.S. 27 svibnja, 2022 10:46

Završna konferencija vezana za projekt Revitalizacija Primoštena

U četvrtak 26.05.2022. s početkom u 20:00 u društvenim prostorijama Općine Primošten na adresi sv. Josipa 7, održana je završna konferencija vezana za projekt Revitalizacija Primoštena kojeg je provodila Udruga građana općine Primošten Krč.
Svi koji su prisustvovali konferenciji mogli su čuti sve informacije vezano za projekt, kako je došlo do same ideje da se prijave, pa do samog završetka projekta. Na samoj konferenciji je iscrpno i detaljno izneseno sve ono što se radilo zadnje dvije godine, te se istaknulo kako je ovaj projekt uvelike doprinio kako samoj udruzi tako i lokalnom stanovništvu.

U te dvije godine zahvaljujući partnerima ovog projekta Općini Primošten, MNK Primošten, Udruzi umirovljenika Primošten, Puhačkom orkestru Primošten, S.D. Releve te samim provoditeljima projekta Udruzi građana općine Primošten Krč naše mjesto je dobilo jako edukativne i korisne radionice, koje su bile organizirane za razne dobne skupine, od djece vrtićke dobi pa da umirovljenika.

Za kraj možemo zahvaliti svima akterima koji su provodili ovaj hvale vrijedni projekt,, pogotovo našim vrijednim volonterkama i volonterima bez kojih ga ne bi uspijeli završiti.

PrimostenPlus L.S.
od PrimostenPlus L.S. 27 svibnja, 2022 10:46