ZAVRŠNA SVEČANOST DJEČJEG VRTIĆA BRAT SUNCE

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 16 lipnja, 2016 14:07

ZAVRŠNA SVEČANOST  DJEČJEG VRTIĆA BRAT SUNCE

Završna svečanost i oproštajna priredba predškolaca Dječjeg vrtića Brat Sunce  iz Primoštena održana je u Kongresnoj dvorani hotela Zora u utorak 14. lipnja 2016. U radosnom i nasmijanom ozračju tridesetak djece, od kojih je 6 predškolaca, priredilo je veseo i sadržajan program ispunjen pjesmom, plesom, igrokazom, recitacijama.

Ovogodišnja misao vodilja i moto priredbe glasio je: „Čini dobro svaki dan pa ćeš biti sretan, sretan bit će čovjek, svijet i sav planet”.

Voditeljica programa i ove godine bila je teta Lore, a program su recitacijom pod nazivom „Dobro došli na feštu našu“ otvorili ovogodišnji predškolci: Domenika Bakotić, Loretta Bazina,  Marko Erceg, Larisa Gaćina, Ivano Jurić  i Nia Jurić.

U ime vrtića pozdravne riječi svim prisutnim uputila je voditeljica Podružnice časna sestra Ružica Nimac.

Riječi zahvale svim odgajateljima i njihovim suradnicima za predan rad i veliku brigu iskazanu prema njihovoj djeci u ime roditelja izrekla je  gospođa Josipa Jurić..

Tijekom programa publika je podijelila radost s predškolcima i svom ostalom djecom iz mlađih skupina koji su u nastavku programa izvodili brojne dječje pjesmice, brojalice i recitacije.  

Predškolci su izveli igrokaz „Reumatični kišobran“ i svojom izvedbom razveselili sve prisutne.

Oduševljenje je zavladalo u trenutku kad su sva djeca krenula izvoditi tradicionalno primoštensko kolo „ Šuljavicu“.  

Cjelokupni glazbeni dio popratio je Crkveni bend mladih na čelu sa gospođicom Monikom Gruja.

Na kraju priredbe djecu su razveselili gosti iz plesne skupine OŠ Primošten, pod vodstvom gospođe Amalije Pancirov.

Publika je  nagradila djecu velikim pljeskom, koji je dugo odzvanjao dvoranom. Pala je i poneka roditeljska suza, jer ipak došao je trenutak da njihov mališan ili mališanka napusti vrtić kao  mjesto sigurnog, radosnog, toplog, zdravog i sretnog življenja, mjesto gdje je njihovo dijete svakodnevno raslo u bezbrižnosti, mudrosti i milosti, usvajalo dobre navike i kršćanske vrijednosti i kreće u jedan drugi „odrasliji“ i  samostalniji život koji sa sobom nosi odgovornost i brojne školske obveze.

Za uspomenu svi predškolci dobili su na poklon zaslužene diplome.

Nakon završne priredbe druženje teta, djece i roditelja te njihovih gostiju nastavljeno je u veselom i vedrom ozračju u predvorju hotela Zora.

Kompletnu foto galeriju možete dobiti u vrtiću.

Vesna Jurin Bakotić

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 16 lipnja, 2016 14:07