Deseti ljetni karneval ovog vikenda u Primoštenu

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 20 lipnja, 2017 19:19

Deseti ljetni karneval ovog vikenda u Primoštenu

Zasigurno najveselije i najšarenije ljetno događanje u Primoštenu zajednički organiziraju Turistička zajednica Primošten i Kulturno – umjetničko društvo Krč.
Okupljanje vesele povorke je u 19.30 sati na novoj rivi odakle kroz staro selo kreće prema Trgu Rudina. Uz pjesmu i smijeh bit će predstavljene maškarane grupe, a u subotu u Primošten pristižu maškare iz Međimurja, Kaštela, Splita, Paga, Šibenika te će im se pridružiti gosti iz Slovenije.

Maškare primošten
Maškare poznaju sve jezike, a poglavito onaj najsretniji – smijeh sreće i veselja što će u Primoštenu potaknuti i gastronomska ponuda van primoštenskih bedema. Kako doznajemo od Ivana Matošina, direktora TZ-a, za posjetitelje karnevala spremaju se riblja i mesna jela, počastit će sve sudionike fritulama. Za potpuni gastro dojam pobrinut će se lovački klub zadužen za jela na divljač.
– Pozvani su svi koji imaju volju maškarati se i oni kojima se ne da. Bitno je da žele doći i biti s nama. Atmosfera je opuštena i vesela i može doći tko god želi – poručio je Matošin.

maškare

Deseti ljetni karneval u Primoštenu znači i veliki koncert s početkom u 21 sat na Rudini, a zvijezda ovogodišnjeg karnevala je poznata splitska pjevačica, vrckava zabavljačica Danijela Martinović.
Voditeljica programa je Nives Ivanković, pa smijeha i dobre zabave u Primoštenu ove subote neće nedostajati.

MAškare Primošten 2016

MAškare Primošten 2016

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 20 lipnja, 2017 19:19