Glazbeno-gastronomski spoj u Bilom pokraj Primoštena

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 14 travnja, 2020 20:47

Glazbeno-gastronomski spoj u Bilom pokraj Primoštena

Luksuzna vila, zalazak sunca, Dj set i vrhunska gastronomija spoj su koji zvuči kao scenarij iz filma koji se snima na Ibizi, ali upravo tako izgleda novi projekt Stjepana Petrovića, poznatog i kao SuggaDaddy, a premijerno ćete ga moći pogledati u srijedu u 18 sati.

– Razmišljao sam o nečem sličnom već par godina, a sada su se pojavili pravi ljudi, osjetio sam da je trenutak i odlučio se – kaže nam Petrović.

Mjesto radnje je luksuzna vila ‘Gloss’ u Bilom pokraj Primoštena, a za DJ pultom izmjenjivali su se SuggaDaddy i Paleolitik.

Dok ljudi u izolaciji puno vremena provode na internetu, sadržaj je većinom glazbeni ili gastronomski pa je, osim provjerene ekipe Photo Studia 82, uključen i Valerio Baranović koji je za vrijeme seta spremao tri zanimljiva recepta.

Petrović je jedan od osnivača i bivši predsjednik Glazbene udruge Echo koja je organizirala brojne partyje, zaslužni su za Project Vojarna, Primo Beats i osvojili su nagradu Ambasador za najbolji open air party. Osim glazbe, bave se i humanitarnim radom.

Zanimljivo je da je prvi gost Ante Dugopoljac (Paleolitik) aktualni predsjednik pa je njihov susret za DJ pultom prvog u nizu ovakvih online setova zgodna slučajnost. Kako izgleda taj glazbeno-gastronomski spoj, pogledajte sutra u 18 sati na Facebooku ŠibenikIN-a, stranice Klubskascena.hr te Photo Studia 82.

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 14 travnja, 2020 20:47
Napišite komentar

Nema komentara

Još nema komentara!

Napišite komentar! Na ovom članku još uvijek nema komentara, ali vi možete biti prvi.

Napišite komentar
Pogledajte komentare

Napišite komentar

Email adresa neće biti objavljena
Obavezna polja su označena*