‘Hrvatska bi za Meksiko mogla biti smrtonosna’

PrimoštenPlus
od PrimoštenPlus 22 lipnja, 2014 22:23

‘Hrvatska bi za Meksiko mogla biti smrtonosna’

‘Svojim su igrama u prve dvije utakmice Hrvati najavili da bi Meksiko mogao kući nakon prvog kruga.’

Meksikanci su bili u euforiji nakon remija s Brazilom, ali ona nije dugo trajala jer Hrvatska je pobjedom protiv Kameruna prestrašila cijeli nogometni dio nacije, pa ne čudi što su njihovi mediji vrlo oprezni.

– Hrvatska bi za Meksiko mogla biti smrtonosna. Svojim su igrama u prve dvije utakmice Hrvati najavili da bi Meksiko mogao kući nakon prvog kruga i zato Ochoa mora biti spreman na puno posla, treba nam onakav kao protiv Brazila – ističe meksička Terra.

Još hvalospjeva pišu i drugi, Hrvatske se boje više no Brazila i daju nam prednost pred domaćinom, što se kvalitete tiče.

– Hrvatsku igru krase lijepi dodiri lopte veznih igrača i ubojite, točne dijagonale. Ono što smo vidjeli govori da će Hrvatska biti najteži suparnik za Meksiko dosad – piše Mexico Daily.

U svakom slučaju je lijepo čitati sve što se piše, ali to može biti “pila naopako” i zato se naši reprezentativci ne smiju ni sekunde opustiti. A s obzirom na stav koji su zauzeli nakon utakmice, ostaje dojam da su itekako profesionalni i spremni za sve što slijedi.

 

Izvor: Večernji.hr

Foto: Google

PrimoštenPlus
od PrimoštenPlus 22 lipnja, 2014 22:23