Kupujete ili prodajete auto?

PrimoštenPlus
od PrimoštenPlus 13 rujna, 2014 12:08

Kupujete ili prodajete auto?

Sajam rabljenih automobila i druge robe, najveći takav u južnoj Hrvatskoj, koji je prošle nedjelje otvoren u šibenskoj poduzetničkoj zoni Podi, već ovog vikenda bilježi 60 posto više posjetitelja.

Od direktora Sajma koji na 60 tisuća kvadrata posjetiteljima nudi rabljene automobile, plovila, antikvitete i drugu robu, doznajemo da je zadovoljan smjerom u kojem su krenuli, ali da se pravi ‘boom’ tek očekuje.

– Rast broja posjetitelja od oko 60 posto u odnosu na dan otvorenja nije nas iznenadio, dapače. To je smjer koji smo planirali i na to smo bili pripremljeni. No, gro aktivnosti vezane za povećanje broja izlagača tek provodimo, stoga u narednom periodu očekujemo još veći rast, kako broja izlagača, tako i posjetitelja – kaže Miroslav Filipčić, direktor Sajma Šibenik i tvrtke Sajam automobila Zagreb d.o.o., koja je od Hrelića i Sajma rabljenih auta u Zagrebu stvorila najposjećenije priredbe u Hrvatskoj.

Cilj im je, nastavlja, da i sajam rabljenih automobila u Šibeniku postane vodeći u ovoj regiji. Zasad se on odvija subotom i nedjeljom, ali žele ga produljiti na čitav tjedan, a isto tako i proširiti dosadašnju ponudu.

– Trenutno smo skoncentrirani na aktivnosti pregovaranja i dogovaranja suradnje s izlagačima i takozvanim dilerima automobila. Kada taj dio posla obavimo, nadam se da ću moći kazati da više nema mjesta ni za jednog novog izlagača. Budući da se radi o izlagačima iz svih krajeva Hrvatske, nije jednostavno organizirati da posao traje svih sedam dana u tjednu, ali to nam je cilj i nadamo se da ćemo uspjeti – kaže nam Filipčić.

Ništa manje pažnje ne posvećuju ni sajmu poljoprivrednih proizvoda koji se održava utorkom, kao ni sajmu nautike koji možete posjetiti svake srijede. Uz postojeće, rade na privlačenju novih  izlagača, kako bi ponuda biti što bogatija i povoljnija.

Izvor: Šibenik In

PrimoštenPlus
od PrimoštenPlus 13 rujna, 2014 12:08